GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Κράνη (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=64)
-   -   Τι μέγεθος κράνους να πάρω ??? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=20932)

batman 02-06-2011 02:01

Τι μέγεθος κράνους να πάρω ???

Αν είσαι 58,5 για παράδειγμα,όπως εγω,τι παιρνεις?medium,όπως ένα uvex entouro που πήρα πριν1,5 χρόνια μηπως ανοίξει μισό πόντο,αφού είναι 57-58(πράγμα το οποίο δεν έγινε και σε λιγότερο απο μήνα,με ταξίδι 800-900 χλμ ανάμεσα,ευτυχώς το πούλησα)ή παίρνεις large(που είναι 59-60),όπως το καινούργιο μου shoei xr 1000,και σε 2-3 μήνες υποψιάζομαι οτι θα πλέει?εξαιρώ τα schubert,που έχω πάρει 2 φορές και το large έχει άριστη εφαρμογή σε μένα γιατί είναι 58-59.Μια εύκολη απάντηση είναι,παίρνεις μόνο schubert.Λίγο βαρύ και ζεστό για καλοκαίρι,ασε που δεν έχει και ιδιαίτερη ποικιλία σε γραφικά.Και δεν έχει και κράνη εντούρο..Και θες και μια αλλαγή βρε αδερφε....:D:D:D:cool:

gepol 02-06-2011 06:31

Απάντηση: Τι μέγεθος κράνους να πάρω ???

.....

Liagi 02-06-2011 07:16

Γιατί δεν κάνεις μια πρόβα σε κάποιο μαγαζί;;;;:confused:

kostas_366 02-06-2011 07:53

Ντοκιμή
Μην ρωτάς αυτά τα πράγματα.

Jefe 02-06-2011 09:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 393159)
Ντοκιμή

http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif

Jefe

adventure 02-06-2011 09:19

Απόσπασμα:

Ντοκιμή

Έτσι Κωστή .

;) :)

batman 02-06-2011 11:26

Απόσπασμα:

Ντοκιμή

εννοείται φίλε Κώστα οτι κάνω δοκιμή.Και κάθομαι και στα μαγαζιά κανα δεκάλεπτο με το κράνος φορεμένο μέχρι που οι πωλητές δυσανασχετούν και πέρνουν το ύφος άντε θα το αγοράσεις,η βγάλτο...
Απλά αυτό που λέω,είναι οτι έχω περίεργο νούμερο και οι μάρκες που έχω δοκιμάσει,έχουν τα νούμερα που ανέφερα πιο πάνω,εκτός απο τα schubert,που μου έρχονται γάντι.Εδώ και 16-17 χρόνια που ψωνίζω κράνη,έχω πολύ ψάξιμο.Α να πω και το εξής.Είναι πιθανόν,απο μοντέλο σε μοντέλο της ίδιας εταιρείας,να αλλάζει το μέγεθος.Πχ στη uvex που είχα βάλει ένα fullface, στο large καθόταν πολύ πιο καλά,απο το αντίστοιχο large σε εντούρο,και στη shoei ένα εντούρο που είχα πάρει πριν 10 χρόνια,μέχρι και πριν κάμποσο καιρό πριν μου το κλέψαν,ήταν μια χαρά το large,σε αντίθεση με το fullface που έχω τώρα καινούργιο,που έχω την εντύπωση οτι σε κάποιους μήνες θα ανοίξει αρκετά,μπορεί και όχι όμως.
Αυτά,έτσι απο περιέργεια,αν έχει κανείς παρόμοιο θέμα με τα μισά νούμερα..

NLS 02-06-2011 12:39

όλοι έχουν διαφορετική εφαρμογή σε κάθε μάρκα, δεν είναι ιδιαιτερότητα αυτό
δεν είναι κανενός το κεφάλι τάδε νούμερο :)
ούτε έχει ένα σχήμα

γι' αυτό ποτέ on-line αγορά τέτοια πράγματα, τουλάχιστον αν δεν βρούμε από μόνοι μας να δοκιμάσουμε ακριβώς το μοντέλο που θέλουμε

batman 02-06-2011 13:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 393399)
όλοι έχουν διαφορετική εφαρμογή σε κάθε μάρκα, δεν είναι ιδιαιτερότητα αυτό
δεν είναι κανενός το κεφάλι τάδε νούμερο :)
ούτε έχει ένα σχήμα

γι' αυτό ποτέ on-line αγορά τέτοια πράγματα, τουλάχιστον αν δεν βρούμε από μόνοι μας να δοκιμάσουμε ακριβώς το μοντέλο που θέλουμε

Ετσι είναι.Για online αγορά,πρώτα δοκιμάζεις το μοντέλο που θες και μετά αγοράζεις ακριβώς το ίδιο απο εξω και κυρίως απο ευρώπη για τα καλούπια που έχουν φτιαχτεί για την ινδοευροπαική φυλή που είμαστε οι Ευρωπαίοι όλοι.Αλλα καλούπια για την ασιάτική, κλπ κλπ.Αλλά το μισό νούμερο στη κεφάλα μου,δεν παυει να είναι πρόβλημα...:D:D

NLS 02-06-2011 14:02

Μήπως να κόψεις λίγο; :)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:09.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!