![]() |
Ίλλιγγος.........
Καλημέρα φίλοι μου. Πριν δύο εβδομάδες ξύπνησα το πρωί με ζαλάδες, γενικά χάλια. Πριν το καταλάβω μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι!! Μετά από κάνα δύο ώρες στο νοσοκομείο μου ανακοίνωσαν ότι έχω πάθει ίλιγγο ευστάθειας λόγο υπερκόπωσης του οπτικού νεύρου!!! :Απορία::Απορία:
Από τι; Πολύ δουλειά μπροστά στον υπολογιστή!!!:( Δύο εβδομάδες τώρα ξάπλα, μακριά από υπολογιστές, όχι σκύψιμο, απότομες κινήσεις με το κεφάλι και το χειρότερο για κανένα μήνα μακριά από την μηχανή!!!!!:yz:yz Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα, την Δευτέρα πάω για δουλειά και βλέπουμε οπότε πρώτα ο Θεός την Τετάρτη θα έρθω για καφέ.:) |
Απάντηση: Ίλλιγγος.........
Περαστικά ρε Βάγγο... Πόσες φορές έχω σηκωθεί και δεν ορίζω τη γη... Χθες, ήμουν μπροστα στον υπολογιστή από τις 09:30 το πρωί έως τις 02:30 το άλλο πρωί...:hmmm: |
Βαγγελάρα γι' αυτό χάθηκες ρε φίλε...?? Περαστικά σου και με το καλό να αναρρώσεις... ;););) |
Περαστικά σου ρε Βαγγέλη και προσοχή . :hmmm: :hmmm: |
Περαστικα βαγγ!!!
και μακρυα απο pc:) |
Περαστικά !!!:(
|
Περαστικά ρε Βαγγέλη μέχρι να τελειώσω αυτό που έγραψες ώστε να μάθω τι είχες στέγνωσε το στόμα μου...:(
|
Περαστικά Βαγγέλη, όσο για τον γιατρό, ξέρει τι θα πει "στερητικό σύνδρομο" ??? ;)
|
Βαγγελακη περαστικα....:)
|
Σιδερένιος και περαστικά Βαγγέλη!
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:48. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!