GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Προτάσεις για εκδρομή εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=21096)

scoutboy71 07-06-2011 11:29

Προτάσεις για εκδρομή εντός Ελλάδος

Καλημέρα,
προγραμματίζω να κάνω μία τετραήμερη εκδρομή με την μηχανή εντός Ελλάδος (Παρακευή πρωί -Δευτέρα βράδυ).
Για την ακρίβεια ο προγραμματισμός είναι μόνο στις ημέρες αλλά δεν έχω βρει την διαδρομή. Επειδή εδώ βλέπω ότι υπάρχουν πολύ ωραίες ιδέες, θα παρακαλούσα αν θέλετε να μου προτείνε κανένα μέρος-διαδρομή (κατά προτίμηση προς τα πάνω).
Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.

Κώστας

babisadve 07-06-2011 15:49

Απάντηση: Προτάσεις για εκδρομή εντός Ελλάδος

Μάλλον για εδώ είσαι !!!

http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BA%C...A%CE%9F-20869/

teo71 07-06-2011 16:24

Πόσα χλμ θέλεις να κάνεις την ημέρα??

Πόσες ώρες θέλεις να είσαι στη μηχανή??

Θέλεις και θάλασσα??

Θέλεις να είσαι σε 1 μέρος και να κάνεις βόλτες, ή να διανυκτερεύεις κάθε βράδυ αλλού??

Σου αρέσουν τα στριφτερά κομμάτια ή σε κουράζουν??

Strats 07-06-2011 21:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 397214)
Πόσα χλμ θέλεις να κάνεις την ημέρα??

Πόσες ώρες θέλεις να είσαι στη μηχανή??

Θέλεις και θάλασσα??

Θέλεις να είσαι σε 1 μέρος και να κάνεις βόλτες, ή να διανυκτερεύεις κάθε βράδυ αλλού??

Σου αρέσουν τα στριφτερά κομμάτια ή σε κουράζουν??

Φίλε scoutboy71, αυτόν από πάνω μην τον ακούς, ο άνθρωπος είναι άρρωστος βαριά!!! Είναι και τρελό αγόρι! :sm7:

scoutboy71 08-06-2011 10:19

H ιδέα έτσι όπως τη φαντάζομαι είναι διαφορετικό μέρος κάθε μέρα και γύρω στις 4-5 ώρες τη μέρα στην μηχανή. Δηλαδή αναχώρηση κατά τις 10 και με χαλαρή οδήγηση (είπαμε είναι το πρώτο ταξίδι) άφιξη στο χώρο γύρω στο μεσημέρι στις 3:00 με 4:00. Βουνό ή θάλλασα. Δεν θέλω να είναι όλα από εθνική, να δούμε και λίγη ελληνική φύση.
Μία ιδέα που είχα είναι προς Καβάλα-Ξάνθη-Αλεξανδρούπολη ή Γιάννενα και γύρω μέρη, Βέβαια παίζει και το Συράκο το οποίο το έχω μάθει σχεδόν απ' έξω τόσες φορές που το έχω διαβάσει.

paschalis 08-06-2011 17:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από scoutboy71 ( 397685)
H ιδέα έτσι όπως τη φαντάζομαι είναι διαφορετικό μέρος κάθε μέρα και γύρω στις 4-5 ώρες τη μέρα στην μηχανή. Δηλαδή αναχώρηση κατά τις 10 και με χαλαρή οδήγηση (είπαμε είναι το πρώτο ταξίδι) άφιξη στο χώρο γύρω στο μεσημέρι στις 3:00 με 4:00. Βουνό ή θάλλασα. Δεν θέλω να είναι όλα από εθνική, να δούμε και λίγη ελληνική φύση.
Μία ιδέα που είχα είναι προς Καβάλα-Ξάνθη-Αλεξανδρούπολη ή Γιάννενα και γύρω μέρη, Βέβαια παίζει και το Συράκο το οποίο το έχω μάθει σχεδόν απ' έξω τόσες φορές που το έχω διαβάσει.

Aλλο ειναι να πας ομως!
Καρπενησι-Πραμαντα-Καλαρρυτες-Γιαννενα-Παπιγκο-Κονιτσα-Αετομηλιτσα-Νεστοριο-Καστορια-Νυμφαιο-Κοζανη και πισω!!
Κι αν αντεξεις γυρνωντας τη φασαρια και το μπετον τη γλυτωσες τη μεταγραφη!
Με μαυρο οι διανυκτερευσεις!

babisadve 08-06-2011 18:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 397989)
Aλλο ειναι να πας ομως!
Καρπενησι-Πραμαντα-Καλαρρυτες-Γιαννενα-Παπιγκο-Κονιτσα-Αετομηλιτσα-Νεστοριο-Καστορια-Νυμφαιο-Κοζανη και πισω!!
Κι αν αντεξεις γυρνωντας τη φασαρια και το μπετον τη γλυτωσες τη μεταγραφη!
Με μαυρο οι διανυκτερευσεις!

Όλα με μαύρο είναι.....:sm3:

teo71 09-06-2011 10:06

Η δική μου πρόταση..

Παρασκευή: Αθήνα - Περτούλι... Αθήνα, Ελλάς προς Περτούλι, Αιθηκών, Ελλάς - Χάρτες Google

Σαββάτο: Περτούλι - Χαλίκι - Μέτσοβο - Βοβούσα - Νεστόριο - Καστοριά...Περτούλι, Αιθηκών, Ελλάς προς Καστοριά, Ελλάς - Χάρτες Google

Κυριακή: Καστοριά - Άνω Υδρούσα - Νυμφαίο - Βλάστη - Καλαμπάκα...Καστοριά, Ελλάς προς Καλαμπάκα, Ελλάς - Χάρτες Google

Δευτέρα: Καλαμπάκα - Αθήνα...Καλαμπάκα, Ελλάς προς Αθήνα, Ελλάς - Χάρτες Google

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:37.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!