GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Διαρροή από το ψυγείο λαδιού! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=21146)

Kosttis 08-06-2011 21:33

Διαρροή από το ψυγείο λαδιού!

Φίλοι καλησπέρα!
Στο τελευταίο ταξίδι που έκανα με τη μηχανή παρατήρησα υγρασία λαδιού στη δεξιά γωνία του ψυγείου. Το σκούπισα, συνέχισα το δρομο μου και πάλι μεχρι την Αθήνα είχε δακρύσει λίγο.
Το πήγα αντιπροσωπεία για να ζητήσω να καλύφθεί από την ΒΜW (μιας και έχω βγεί εδώ και ένα μήνα από την εγγύσηση) αλλά σήμερα πήρα αρνητική απάντηση.
Θα το κυνηγήσω βέβαια όσο μπορώ ...αλλά για να είμαι προετοιμασμένος ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον που να κολλάει τα ψυγεία. Η διαρροή πρέπει να είναι σε κάποια από τις πλαινές κολλήσεις.
Εννοείται πως δεν έχει φάει πέτρα ούτε διακρίνεται το οποιοδήποτε σημάδι φθοράς.
Κανένας καλός μάστορας?
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Κωστής

ΥΓ καινούργιο έχει 300 ευρώ!

TEOSS 08-06-2011 21:40

Απάντηση: Διαρροή από το ψυγείο λαδιού!

Φιλέ, πρέπει πρώτα να εξακριβώσεις από πού ακριβώς είναι η διαρροή. Δηλαδή από το σώμα του ψυγείου ή από κάποιο κολάρο. Εάν είναι από το ψυγείο και αναλόγως το σημείο του ρήγματος βλέπεις εάν μπορεί να κολληθεί. Εάν όχι κοιτά για ένα καλό μεταχειρισμένο.:)

nek21 08-06-2011 22:31

φιλε παρε bmw hellas και βριστους.επισης μπορεις να στειλεις mail και να τους δωσεις να καταλαβουν οτι εισαι αποφασισμενος να τους κανεις ρομπες.ακου ενα νμηνα μετα και κανουν τους δυσκολους.

GeorgeP 08-06-2011 22:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 398135)
Φιλέ, πρέπει πρώτα να εξακριβώσεις από πού ακριβώς είναι η διαρροή. Δηλαδή από το σώμα του ψυγείου ή από κάποιο κολάρο. Εάν είναι από το ψυγείο και αναλόγως το σημείο του ρήγματος βλέπεις εάν μπορεί να κολληθεί. Εάν όχι κοιτά για ένα καλό μεταχειρισμένο.:)

Εξαρταται Θοδωρα!!! αν ειναι απο αλουμινιο σαν του Βαραντερο....βραστα, δεν κολιεται!!! Φιλοι με τρυπημενα ψυγεια, λογω παραφλου αντι αναμιξης αιθυλενογλυκολης με νερο 50/50, εχουν γυρισει ολους τους ψυγειαδες στην Φραντζη και τον Πειραια και απο ολυς πηραν αρνητικη απαντηση! Αλλα ας κοιταξει κα αυτη την λυση ο φιλος!!!

GeorgeP 08-06-2011 22:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Kosttis ( 398132)
Φίλοι καλησπέρα!
Στο τελευταίο ταξίδι που έκανα με τη μηχανή παρατήρησα υγρασία λαδιού στη δεξιά γωνία του ψυγείου. Το σκούπισα, συνέχισα το δρομο μου και πάλι μεχρι την Αθήνα είχε δακρύσει λίγο.
Το πήγα αντιπροσωπεία για να ζητήσω να καλύφθεί από την ΒΜW (μιας και έχω βγεί εδώ και ένα μήνα από την εγγύσηση) αλλά σήμερα πήρα αρνητική απάντηση.
Θα το κυνηγήσω βέβαια όσο μπορώ ...αλλά για να είμαι προετοιμασμένος ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον που να κολλάει τα ψυγεία. Η διαρροή πρέπει να είναι σε κάποια από τις πλαινές κολλήσεις.
Εννοείται πως δεν έχει φάει πέτρα ούτε διακρίνεται το οποιοδήποτε σημάδι φθοράς.
Κανένας καλός μάστορας?
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Κωστής

ΥΓ καινούργιο έχει 300 ευρώ!

αν δεν εχει κτυπηθει ειναι πολυ δυσκολο να εχει διαροη το ψυγειο αυτο καθεαυτο, εκτοε κιαν επεσες στην περιπτωση! Κοιτα για κολαρο πρωτα, οπως σου ειπε και ο ΤΕΟΣΣ πιο πανω μιας και απο εκει ειναι το 98% των διαροων. Σφιξε τους κολλιεδες (αν εχει) που ενδεχεται να ειναι χαλαροι, αν ειναι σωληνες υψηλης με μαστους απλα τους αλλαζεις, νομιζω κυκλοφορουν στο ελευθερο εμποριο και μαλιστα πολυ καλλιτεροι της μαμας!

giclas 08-06-2011 23:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nek21 ( 398151)
φιλε παρε bmw hellas και βριστους.επισης μπορεις να στειλεις mail και να τους δωσεις να καταλαβουν οτι εισαι αποφασισμενος να τους κανεις ρομπες.ακου ενα νμηνα μετα και κανουν τους δυσκολους.

email στο εργοστασειο ειναι το καλητερ !
τωρα πος να το βαλης το ολο θεμα ας ρηξη καπιος τα φοτα του απο το forum
πρην μια βδομαδα καληψαν καπιο με βαση σταντ κε διακοπτη μελος του forum !!

ckalfas 08-06-2011 23:46

Ρε παίδες, το ψυγείο είναι λαδιού...

napgeo 09-06-2011 00:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 398164)
Εξαρταται Θοδωρα!!! αν ειναι απο αλουμινιο σαν του Βαραντερο....βραστα, δεν κολιεται!!! Φιλοι με τρυπημενα ψυγεια, λογω παραφλου αντι αναμιξης αιθυλενογλυκολης με νερο 50/50, εχουν γυρισει ολους τους ψυγειαδες στην Φραντζη και τον Πειραια και απο ολυς πηραν αρνητικη απαντηση! Αλλα ας κοιταξει κα αυτη την λυση ο φιλος!!!

Σόρυ βρε Γιώργο. Το ψυγείο λαδιού παίρνει παραφλού.:Απορία:

Translatoras 09-06-2011 00:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 398192)
Σόρυ βρε Γιώργο. Το ψυγείο λαδιού παίρνει παραφλού.:Απορία:

Ο Γιώργος δεν είπε ότι παίρνει παραφλού το φυγείο λαδιού.

Απλά ανέφερε την αιτία που τρύπησαν τα αλουμινένια ψυγεία των Βαραντέρο

Kosttis 09-06-2011 10:19

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις γνώμες και τις συμβουλές!
Σήμερα θα επικοινωνήσω τηλεφωνικώς με bmw να δω τι θα μου πούνε.
Από εκεί και πέρα όμως προσπάθησα να εντοπίσω από πού δακρύζει και δεν τα κατάφερα.
Ίσως αν έβγαινε η μύτη θα βοηθούσε; Είναι εύκολο;
Όταν μίλατε για κολλαρα κλπ εννοείτε στα σημεία που τα σωληνάκια κουμπώνουν στο ψυγείο;
Επίσης είναι σημαντικό πως μέσα στην Αθήνα δεν δακρύζει. Είναι στεγνό. Οπότε δύσκολα να βρω την διαρροή τώρα.
Στην εθνική,εκεί που προφανώς "πιέζεται" εμφανίζεται το λαδάκι.
Το ψυγείο δουλεύει υπό πίεση; Φοβάμαι μήπως καθοδόν μου ανοίξει τελείως!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:45.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!