GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Ηράκλειο - Σούγια - Παλαιόχωρα το τριήμερο του Αγίου Πνέυματος (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=21185)

Eftixis 10-06-2011 00:34

Ηράκλειο - Σούγια - Παλαιόχωρα το τριήμερο του Αγίου Πνέυματος

Αποφασίσαμε με την Γιάννα ,για να μην ξεχνιόμαστε,( στροφούλες και ταξιδάκια) , να κάνουμε μία εκδρομούλα στα πάτρια εδάφη. Αναχώρηση το Σάββατο το πρωί στις 8:00 από Ηράκλειο για Πρινέ Σελίνου και κατάληξη Σούγια για μπανάκι .Διανυκτέρευση στο Πρινέ στο παλιό πατρικό και εκδρομούλα την Κυριακή για μπάνιο Παλαιόχωρα .Επιστροφή την Δευτέρα το Βραδάκι . Για τα φιλαράκια από Χανιά αν βρεθούν στην γύρω περιοχή το ουζάκι θα είναι στην ημερήσια διάταξη .
Το τηλέφωνο μου υπάρχει στο προφίλ μου.;):)

yns 10-06-2011 01:51

Απάντηση: Ηράκλειο - Σούγια - Παλαιόχωρα το τριήμερο του Αγίου Πν

Καλό τριήμερο να'χετε! Κι αν δω πως είναι μάπα το καρπούζι στα Μάταλα θα την κάνω για Σούγια. 3 ωρίτσες δρόμος είναι...

Eftixis 10-06-2011 10:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yns ( 399064)
Καλό τριήμερο να'χετε! Κι αν δω πως είναι μάπα το καρπούζι στα Μάταλα θα την κάνω για Σούγια. 3 ωρίτσες δρόμος είναι...

Γιάννη βλέποντας τον καιρό το τριήμερο στην Σούγια θα έχει αέρα και βροχή με θερμοκρασία γύρω σους 20 βαθμούς τα πράγματα δυσκολεύουν ο δυτικός άνεμος εκεί τα σαρώνει όλα και το ξανασκεφτόμαστε
Να μιλήσουμε στο τηλέφωνο πριν ξεκινήσεις

Slane 10-06-2011 17:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Eftixis ( 398984)
Αποφασίσαμε με την Γιάννα ,για να μην ξεχνιόμαστε,( στροφούλες και ταξιδάκια) , να κάνουμε μία εκδρομούλα στα πάτρια εδάφη. Αναχώρηση το Σάββατο το πρωί στις 8:00 από Ηράκλειο για Πρινέ Σελίνου και κατάληξη Σούγια για μπανάκι .Διανυκτέρευση στο Πρινέ στο παλιό πατρικό και εκδρομούλα την Κυριακή για μπάνιο Παλαιόχωρα .Επιστροφή την Δευτέρα το Βραδάκι . Για τα φιλαράκια από Χανιά αν βρεθούν στην γύρω περιοχή το ουζάκι θα είναι στην ημερήσια διάταξη .
Το τηλέφωνο μου υπάρχει στο προφίλ μου.;):)

Μπράβο φίλε Ευτύχη, συγχαρητήρια. Ξέρεις να ζεις τη ζωή

adventure 10-06-2011 22:22

Καλά να περάσετε Ευτύχη .

;) :) :)

princess 10-06-2011 23:35

Δεν πιστεύω να μασάμε απο καιρο μετα τις καταιγίδες στο Μουζακι?Καλα να περάσετε και να μου προσεχείς τη Γιάννα.Καλο δρόμο και καλη επιστροφή.;):):)

Eftixis 10-06-2011 23:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από princess ( 399575)
Δεν πιστεύω να μασάμε απο καιρο μετα τις καταιγίδες στο Μουζακι?Καλα να περάσετε και να μου προσεχείς τη Γιάννα.Καλο δρόμο και καλη επιστροφή.;):):)

Οι μπαγκαζιέρες ετοιμάσθηκαν αύριο πρωί αναχωρούμε για την βολτούλα μας
Φυσικά και δεν μας χαλάει η βροχή ο αέρας μας την σπάει αλλά δεν βαριέσαι ;):)

nivo 10-06-2011 23:50

Ευτυχη καλα να περασετε ,αν εχει καιρο οταν πατε παλαιοχωρα,προτιμηστε παραλιες διπλα γιανισκαρι ,γραμμενο,κουντουρα,αντε και καλες βουτιες !!!

EOD-K9 11-06-2011 00:48

Ευτύχη ολο το 6 ημερο ειμαι φουλ χανια -ρεθυμνο :mad:

και δεν θα μπορέσω να σε δω καθόλου :(

GEO_K 11-06-2011 00:52

Καλη ιδεα Ευτυχη!! Θα ενημερωσω αν ειμαι κοντα..

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:49.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!