![]() |
τεστ λαδιων.....πολυ ενδιαφερον
|
Απάντηση: τεστ λαδιων.....πολυ ενδιαφερον
Απόσπασμα:
δεν νομιζω οτι το τεστ αυτο οδηγει σε καποιο ασφαλες συμπερασμα σχετικα με τη συνολικη λιπαντικη ικανοτητα των λαδιων που δοκιμαστηκαν... |
Απόσπασμα:
στις ιδιες συνθηκες δοκιμαστηκαν.......αν ψαξεις στο youtube,θα βρεις και αλλα τεστ,που θεωρουν τα bardahl κορυφαια:) εγω δεν προτεινω λαδια....κουβεντα να γινεται;) |
Απόσπασμα:
|
Καλημερα!Αν δεν κανω λαθος,εχει δημοσιευση η Αμερικανικη amsoil ενα τεστ της,με πολλες μαρκες λαδιων,απο το οποιο εχουν βγει πολλα καλα συμπερασματα,οτι λαμπει(διαφημιζετε)δεν ειναι χρυσος!!!
|
Απόσπασμα:
...απο το συγκεκριμενο τεστ βεβαια το αποτελεσμα ειναι οτι το Amsoil ειναι κορυφαιο λιπαντικο και οτι τα υπολοιπα ειναι για τη σαλατα και οχι για τον κινητηρα μας... |
Οχι ακριβως....απλα ειναι αξιοπιστο κ το εχουν αποδεχθει κ οι αλλες εταιρειες λιπαντικων,οι επιλογες ειναι δικες μας εκτος αν επιλεγουν αλλοι.....
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
την αλλη εβδομαδα φτανω τις 100000 χλμ και τα λαδια μου μεχρι τις 90000,ηταν αυτα που βαζει η bmw στα εξουσιοδοτημενα..... μετα τις 90000 χλμ δοκιμασα τα BARDAHL και η διαφορα που ειδα εγω ηταν αρκετη.......μια μπαρα κατω η θερμοκρασια,πιο ησυχο δουλεμα ο κινητηρας και το πιο σημαντικο(νομιζω) στην αλλαγη λαδιου,το λαδι δεν ηταν καμμενο οπως εβγαινε μεχρι τωρα........:cool: αξιζει να πω οτι μεχρι τωρα ο κινητηρας μου δεν εχει καψει σταγονα λαδι....ανεξαρτητου μαρκας:) δεν το συνιστω σε κανεναν,απλα την εμπειρια μου γραφω....;) |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!