GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εξοπλισμός μοτοσικλέτας (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=26)
-   -   ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΩ? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=21456)

FANISGS 21-06-2011 00:52

ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΩ?

τη βοηθεια σας.εχω την καμερα κρανους contour tην οποια και στηριζω στο κρανος.θα ηθελα καμια ιδεα για το που μπορω να τη στηριξω πανω στη μοτο.εχω απλο gs το οποιο φορα ζελατινα φιμε απο adventure.επισης η βαση ειναι της contour.για πειτε ιδεες.

jtnakos 21-06-2011 02:14

Απάντηση: ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΩ?

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 405881)
τη βοηθεια σας.εχω την καμερα κρανους contour tην οποια και στηριζω στο κρανος.θα ηθελα καμια ιδεα για το που μπορω να τη στηριξω πανω στη μοτο.εχω απλο gs το οποιο φορα ζελατινα φιμε απο adventure.επισης η βαση ειναι της contour.για πειτε ιδεες.

γεια σου φανη.εχω την ιδια καμερα και περιπου το ιδιο προβλημα.αφου προμηθευτικα διαφορες βασης(τιμονιου-κρανους με το αυτοκολλητο και κρανους με ιμαντα)κατεληξα οτι η καλητερη λυση ειναι στο κρανος με το αυτοκολλητο στη ζελατινα γιατι αφενος εχει λιγοτερους κρανδασμους αφετερου με ενα κλικ μπωρεις να την ριθμησεις ποιο σωστα.το δικο μου προβλημα ειναι ο αερας,μετα τα 40 χλμ δεν ακουγεται τιποτα σκεφτικα να την τιληξω με αφρολεξ οπως τα μικροφωνα.εσυ το αντιμετοπιζεις αυτο το προβλημα?και αν το ελυσες παρακαλω τα φωτα σου;):)

Albatros 21-06-2011 10:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 405898)
γεια σου φανη.εχω την ιδια καμερα και περιπου το ιδιο προβλημα.αφου προμηθευτικα διαφορες βασης(τιμονιου-κρανους με το αυτοκολλητο και κρανους με ιμαντα)κατεληξα οτι η καλητερη λυση ειναι στο κρανος με το αυτοκολλητο στη ζελατινα γιατι αφενος εχει λιγοτερους κρανδασμους αφετερου με ενα κλικ μπωρεις να την ριθμησεις ποιο σωστα.το δικο μου προβλημα ειναι ο αερας,μετα τα 40 χλμ δεν ακουγεται τιποτα σκεφτικα να την τιληξω με αφρολεξ οπως τα μικροφωνα.εσυ το αντιμετοπιζεις αυτο το προβλημα?και αν το ελυσες παρακαλω τα φωτα σου;):)

Υπάρχει ρύθμιση αν θυμάμαι καλά που απομονώνει τα μικρόφωνα και δεν ακούγεται θόρυβος.
Υπάρχει και μια βάση με βεντούζα , ψάξτε στο egadget του Κοτσόβολου.
:)

jtnakos 21-06-2011 11:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 406068)
Υπάρχει ρύθμιση αν θυμάμαι καλά που απομονώνει τα μικρόφωνα και δεν ακούγεται θόρυβος.
Υπάρχει και μια βάση με βεντούζα , ψάξτε στο egadget του Κοτσόβολου.
:)

ευχαριστω Νικολιο θα το ψαξω :sm8:

Vagelis Gar 21-06-2011 12:43

Έχοντας την ίδια κάμερα να καταθέσω και εγώ την μικρή μου εμπειρία από τη χρήση της.

Όσον αφορά τη στήριξη κατέληξα στο συμπέρασμα πως το καλύτερο σημείο είναι το κράνος (το σώμα είναι ο καλύτερος αποσβέστης κραδασμών)

Για το μικρόφωνο υπάρχει το Edit Software της Contour με το οποίο κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις. (μπορείς ακόμα και να απομονώσεις τελείως τον ήχο, όπως λέει και ο Albatros)

Μετά τα 40χλμ όπως λέει και ο jtnakos ακούγεται πολύ ο αέρας (λογικό). Η μόνη λύση είναι στο μοντάζ μια μουσική επένδυση και όλα καλά.;)

Όσο για ΟΛΑ τα άλλα είμαι υπέρ ικανοποιημένος με την 1080p μου. Λίγο ζόρι βέβαια με το μοντάζ καθώς όταν φορτώνω το video με καλούδια μου γονατίζει τον υπολογιστή αλλά από την άλλη όταν το τελικό αποτέλεσμα σε ικανοποιεί δεν σε ενοχλεί τίποτα.

FANISGS 22-06-2011 00:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 405898)

φιλε μου και γω μεχρι τωρα την στηριζα στο κρανος.και απο οτι ειδα αυτη ειναι η καλυτερη η θεση.τωρα για τον ηχο που λες δεν εχω κανει κατι γιατι δεν ξερω.

FANISGS 27-06-2011 22:53

Επανερχομαι στο θεμα.υπαρχει τροπος η contour να μπει στην κορυφη του κρανους?

jtnakos 27-06-2011 23:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FANISGS ( 410777)
Επανερχομαι στο θεμα.υπαρχει τροπος η contour να μπει στην κορυφη του κρανους?

Φανη νομιζω πως ναι..Αν κολλησεις τη βαση στο κρανος στο σημειο που θελεις ακομα και οριζοντια να ειναι η καμερα θα παρατυρησεις μπρωστα πως ο φακος μπωρει να γυρναει αριστερα-δεξια(εχει για σημαδι κατι γραμουλες)αυτο το κανει βαζοντας την σε οριζοντια θεση και γυρισεις το φακο θα σου τρβηξει κανονικη ληψη(ο φακος θελει λιγο πιεση μην φοβασε θα κουμπωσει μονος στην θεση του)καλη επιτυχια;)

FANISGS 27-06-2011 23:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jtnakos ( 410804)
Φανη νομιζω πως ναι..Αν κολλησεις τη βαση στο κρανος στο σημειο που θελεις ακομα και οριζοντια να ειναι η καμερα θα παρατυρησεις μπρωστα πως ο φακος μπωρει να γυρναει αριστερα-δεξια(εχει για σημαδι κατι γραμουλες)αυτο το κανει βαζοντας την σε οριζοντια θεση και γυρισεις το φακο θα σου τρβηξει κανονικη ληψη(ο φακος θελει λιγο πιεση μην φοβασε θα κουμπωσει μονος στην θεση του)καλη επιτυχια;)

ευχαριστω θα το δοκιμασω.παντως τελευταια φορα την ειχα βαλει στο πλαι του κρανους αλλα το αποτελεσμα δεν με εντυπωσιασε!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:13.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!