![]() |
Επισκευής πλακέτας....
Ασχολείται κανείς, και ή ξέρει κάποιον για να επισκευάσω πλακέτα ενός netbook?
Μου έχει σπάσει το πριζάκι της τροφοδοσίας, και πρέπει να αλλαχθεί. Δεν έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό να το κάνω συν ότι δεν βλέπω και καλά :o Την πλακέτα (motherboard) την έχω αφαιρέσει απο το netbook. (Το ανταλλακτικό αν δεν υπάρχει, μπορώ να το βρώ) |
Απάντηση: Επισκευής πλακέτας....
Μπορείς να βάλεις μια φωτό ??? |
Επειδή το έχω δέσει τώρα, σου βάζω μία απο το νετ.
http://www.ascendtech.us/mmASC/Image...HMB4000B02.jpg Είναι αυτό στο κάτω μέρος αριστερά, αριστερά από την υποδοχή της οθόνης. Έχει 5 επαφές. Δεν ξέρω αν βοηθάει... |
Δεν βοηθάει, γιατί ήθελα να δω το μέγεθος της κόλλησης ...
Πάντως, αν δεν βρεις κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό, να το προσπαθήσουμε παρέα ... ;) |
Το μέγεθος της κόλλησης είναι πάρα πολύ μικρό, αλλά έχει άνεση να δουλέψεις στα πέριξ... θενκς για την πρόταση...:)
Το πρόβλημά μου είναι ότι χρειάζεται να "ρουφιχτεί" το καλάι κατά την αφαίρεση, και αυτό αν δεν έχεις το ειδικό εργαλείο δεν γίνεται.... |
Απόσπασμα:
Έχω τρόμπα ... |
Γιώργο καλημέρα,
Θα μπορούσαμε εμείς να σου το φτιάξουμε, αλλά θα πρέπει να στείλεις Καρδίτσα, όλο το μηχάνημα. ;);) |
Κάτι τέτοιο χρειάζεσαι μάλλον, απ τις 5 επαφές οι 2 είναι για το ρεύμα και οι 3 για στήριξη, θέλει προσοχή κατά την αποκόλληση να μην ψήσεις το βακελίτη. :)
|
Mπορώ να σου συστήσω ένα επισκευαστικό κέντρο ΝOTEBOOK, εάν επιθυμείς.. (Αθήνα)
Στείλε μου πμ, και μιλάμε... ;);) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Θα μιλήσουμε τηλεφωνικώς :) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:54. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!