![]() |
GS 911
Eχει κανεις αποψη για αυτο
GS-911 Diagnostic Tool for BMW Motorcycles Το εχει κανενα μελος του φορουμ να μας πει γνωμη |
Απάντηση: GS 911
Δουλεύει μια χαρά. Υπάρχει χρόνια.
Επίσης το χρησιμοποιούν και κάποιοι ΠΡΩΗΝ εξουσιοδοτημένοι. ;) |
άμα ασχολείσαι γενικά, είναι χρήσιμο, αλλά όχι απαραίτητο
Και είναι απαράδεκτα ακριβό, έχω αντίστοιχο για το αυτοκίνητο που δουλεύει στο παλαιότερο ODΒ2 πρωτόκολλο και το χα πάρει απο ebay 30euro. A και τα πλαστικά του είναι απαράδεκτα. |
Πραγματικά είναι απαράδεχτα ακριβό αν και δικαιολογείται κάπως η τιμή του αφού η μαμά ΒΜW
θέλοντας να μας στέλνει στον αντιπρόσωπο για service και ενω χρησιμοποιεί το πρωτόκολο ODΒ II, όπως προβλέπεται με οδηγία της ΕΟΚ, αντιστοίχισε τους κωδικούς των βλαβών κατα το δοκούν. οπότε δεν μπορούν να επεξηγηθούν από τα scanners που κυκλοφορούν παρα μόνο από τα δικά της (και το GS911). Έτσι δικαιολογείται η τιμή του GS911 μιάς και αυτός που κατάφερε να αντιστοιχίσει τις βλάβες στους κωδικούς της μαμας είναι άξιος (εκτός αν τα βρήκε κάπου έτοιμα) και μοναδικός όπότε ζητάει ότι θέλει..... Άλλες εταιριες πχ Triumph δεν έχουν τέτοια θεματα και με ένα απλό scanner με πρωτόκολλο ODΒ II, που διαβάζει βλάβες στα αυτοκίνητα μπορείς να δεις και να διαγράψεις τυχών καταγραμμένες βλάβες. Τέλος με μια μικρή έρευνα ο καθένας μπορεί να δει ότι ένα scanner δεν στοιχιζει πάνω από 50€.... |
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα μοναδικότητας, αλλά θέμα πνευματικών δικαιωμάτων που πληρώνουν στη Bosch όλοι όσοι χρησιμοποιούν πρωτόκολλο CAN.:)
|
ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΛΟΥΔΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ . ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!