![]() |
Crash Test 1959 vs 2009
Μπορεί να λέμε ότι παλιά μηχανήματα ήταν καλά και "δε χαλάνε", δείτε όμως πόσο έχει προοδεύσει η έρευνα και η τεχνολογία (ελληνικές λέξεις, παρ' όλα αυτά άγνωστες για μας) στην παθητική ασφάλεια των αυτοκινήτων.
|
Απάντηση: Crash Test 1959 vs 2009
|
Mπρρρρρρ,
και μετά μερικοί σου λένε τα παλιά δεν παθαίνουν τίποτα....:cool: |
Αυτο μου θυμιζει Γιωργο την ημερα που συγκρουστηκε ο θειος μου σε μια διασταυρωση με αλλο αυτοκινητο.
Το αυτοκινητο του θειου μου μια μερσεντες αυτοματη, συγχρονο μοντελο και το αλλο αυτοκινητο παλιο δεκαετιας του '80 (δεν θυμαμαι μοντελο). Η μερσεντες εδειχνε μετα τον τρακο... διαλυμενη, μπροστινος προφυλακτηρας και ψυγειο στο δρομο κατω... τα φτερα μεσα... οι αεροσακοι ανοικτοι να κρεμονται σαν νυκτεριδες... Ενω το αλλο σαν... αθικτο. Ο θειος μου (που εχει κανει δυο εγχειρησεις ανοικτης καρδιας :(), βγηκε κανονικα και χωρις γρατζουνια :). Ο αλλος οδηγος ειχε χτυπησει στο χερι... :cool: Μα αυτο που μου εχει μεινει στο μυαλο, ειναι τα σχολια των εκει γειτονων: -Παει, τα χαλασανε και τα μερσρεντες (ο ενας...) -Διελυσε τελειως (ο αλλος...) -Το αλλο δεν επαθε τιποτα (ο διπλα...) -Παλια τα εφτιαχναν γερα τα αυτοκινητα (ο παραδιπλα...) και παει λεγοντας.... Κανενας ομως δεν σχολιασε το γεγονος οτι ασθενοφορο ηρθε για τον... αλλο οδηγο!!! |
Πράγματι εντυπωσιακό . :oοοοoh::oοοοoh: |
Παει και αυτος ο Μύθος:yz:yz
|
Ανατριχιαστικό θα έλεγα.
Μακριά από όλους μας. |
"Ζωνες ελεγχομενης παραμορφωσης".. Ποιος το ηξερε τοτε, ακομα και ως όρο?
(Ασε που δεν ειχαν pc's!! :p ) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!