![]() |
To forum διαθέτει "κονέ" σέρβις για Alfa;
:)
Οι εποχές είναι ΠΟΛΥ δύσκολες. Χρειάζομαι μπροστινά τακάκια, ΜΑΛΛΟΝ ψυγείο (see below) και ένα αλουμινένιο προστατευτικό βρακί που δένει μπροστά από το χταπόδι (μου έσπασε). Αυτά σε Alfa 147 του 2007. Η εγκυκλοπαιδική μεριά του topic τώρα. Το ψυγείο του αυτοκινήτου χάνει ελαφρώς (δηλ. συμπληρώνω 2 πόντους κάθε δυο βδομάδες). Άλλος μου είπε "ρίχνουμε κάτι μέσα και κολλάει". (υπόψη είναι στην ένωση μετάλλου και πλαστικού) Άλλους μου είπε "μη τολμήσεις τίποτα τέτοιο, το κάνανε στα παλιά ψυγεία, εδώ θα στα κολλήσει όλα". ...άλλος μπορεί να πει, δεν είναι τόσο τρομερό, άστο ακόμα. Εσείς; |
Απάντηση: To forum διαθέτει "κονέ" σέρβις για Alfa;
Ούτε για αστείο μη ρίξεις μέσα αυτό το κάτι...:hmmm::hmmm: Γνωρίζω προσωπικά τους Αδελφούς Τσόκα... και όταν είχα ένα Lancia Y του 2007 μου έκαναν έκπτωση... τώρα για σήμερα... δε γνωρίζω να σου πω αλλά θα μπορούσα ίσως να το ψάξω... |
Ευχαριστώ Κώστα, αν χρειαστεί θα σου πω.
|
ΖΙΑΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 210 284 1909, Γ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 22, 141 23, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
Παλιός καλός μάστορας της Alfa, μου έφτιαχνε μία Duetto του ΄67. Άψογος, οικονομικός και αναλυτικός στο τι θα σου κάνει. |
για ψυγειο και τακακια,μπορω να σε βοηθησω να τα αγορασεις και να στα βαλει καποιος μαστορας,μηλαω για τακακια mindex , ferodo η κατι αλλο,και ψυγειο δανιας η valeo αναλογα τι θα βρουμε
|
ευχαριστώ παιδιά κανόνισα
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!