![]() |
Διαδρομή Βενετία Βρυξέλες
Κάποια στιγμή μέσα στο Αύγουστο θα κάνω μια διαδρομή απο Βενετία προς Βρυξέλες. Θα χρειαστώ ένα κατάλυμα κάπου μεταξύ Βασιλείας/Ελβετία και Στρασβούργου/Γαλλία.
Μήπως ξέρει κανείς κάποιο ξενοδοχείο-μοτελ σε αυτή περίπου την διαδρομή περιοχή, που να είναι ασφαλής η μηχανή (κλειστό παρκινγκ) Θενκς :) |
Απάντηση: Διαδρομή Βενετία Βρυξέλες
|
Γιώργο σε ευχαριστώ :), προτιμώ όμως πάνω ή κοντά στους αυτοκινητόδρομους, διότι δεν έχω χρόνο για κάτι παραπάνω, έναν ύπνο και δρόμο.
|
Απόσπασμα:
Γιώργο για δες μήπως σε βολεύει ησυχο με δωρεαν παρκιν κ μπορείς να το κλείσεις από booking.com Booking.com: ξενοδοχείο Gasthaus zur Blume, Kleinkems, Γερμανία. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! επίσης μπορείς να το ψάξεις περισσότερο με τα δικά σου κριτιρια;) καλο ταξίδι! |
Γιώργο στο Freiburgέχω μείνει πρόχειρα στο αξιοπρεπές Panorama. Parking, wifi, καλό πρωινό για συνέχεια μέχρι Βρυξέλες.
Detour από highway: 10km. |
για δες και αυτο Hotels - Hotel Rooms, Hotel Reservations, Choice Hotels - Motels εχω μεινει σε διαφορα απο αυτο το site ,ειναι μαλλον κοντα σε αυτο που θες,ξενοδοχεια ακριβως στις εξοδους των εθνικων και αρκετα οικονομικα
|
Παίδες ευχαριστώ όλους :)
Το πρόβλημα τώρα είναι να βρώ και εισιτήριο, διότι είναι όλα κλεισμένα :( (εμ τέτοια ώρα που το αποφάσισα.....τέτοια λόγια) |
Απόσπασμα:
δες εδω http://www.travelplanet24.com/ferries |
Και όμως γίνεται χαμός. Βρήκα από τα τελευταία εισιτήρια και τα πλήρωσα χρυσάφι. Βενετία ούτε για δείγμα, μόνο Ανκόνα. (Για μονόκλινη πάντα ε....)
Τελικά φεύγω 8/8 και γυρνάω 18/8 μόνος. Ελπίζω να πάνε όλα καλά :o Και ναι, ξέρω, θα φάω την βρόχα του κερατά.....:( |
Απόσπασμα:
Άντε με το καλό ρε Γιώργη ... "καλοστέγνωτος" ... :) Να κλείσουμε αυτό το θέμα, ν' ανοίξεις ένα νέο στις προτάσεις για κοπάνα ??? Έτσι, για να σου ευχηθούμε καλό ταξίδι ... ;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:41. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!