![]() |
Τώρα, 22.30 κοντινή βόλτα
Γνωρίζω ότι είναι "αργά", το a/c σας αποκοιμίζει γλυκά....αλλά
η οικογένεια λείπει, το στομάχι ψιλογουργουρίζει, έχει ένα ωραίο αεράκι στα νότια της πόλης και δεν μπορώ να κάτσω μέσα... θα κάνω μια κοντινή βολτίτσα παράλληλα με την ακτογραμμή :D κάπου θα τσιμπήσω κάτι στο πόδι... όσοι πιστοί προσέλθετε....έχετε ...15 λεπτά...:D:D:D |
Απάντηση: Τώρα, 22.30 κοντινή βόλτα
Όχι ρε γμτ ... κι εγώ μόνος μου είμαι κ μόλις είπα σ' ένα φίλο μου νάρθει απ' το σπίτι να δούμε κάτι λογιστικά ... :( Καλή βόλτα ρε Μπίλυ ... :) |
λόγω επαγγελματικής εμπειρίας με το φιλαράκο, έχω να παρατηρήσω ότι τα λογιστικά στις 23.00 δυσκολεύουν τον ύπνο....ενώ ένα "βρώμικο" με θέα τον Σαρωνικό, όχι.....:D
|
Κρίμα ρε Βασίλη....
Τώρα μόλις μπήκα και το είδα ... Με την διαφορά οτι η οικογένεια εμένα είναι εδω ακόμα .... Καλά να περάσεις ! |
τέτοιες στιγμές απόλυτης "ελευθερίας" είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού κατά τη διάρκεια του χρόνου...σήμερα είναι η μία από αυτές.....:)
|
Σε ζηλεύω ...
Να ξέρεις οτι με την πρώτη ευκαιρία θα το εφαρμόσω και εγώ.... :sm8: |
μάλλον τότε δεν θα βρεις εμένα....:D:D:D
μπαλέτα, κολυμβητήρια, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, μπάσκετ, βόλλευ, στίβος, ζωγραφική, μουσική κτλ κτλ κτλ :sm7: |
Σε νιώθω ...
Μία απο τα ίδια ... Ευτυχώς η μικρή είναι ακόμα μικρή και ζητάει μόνο μαμ κακα & νανι.... |
αναχώρησις.................όστις αποφασίσει εν θερμώ, το τηλ στο προφίλ...το scala rider με κρατάει σε επαφή με τον πολιτισμό εν κινήσει...
:D:D:D |
Καλή βόλτα Μπίλλυ...:)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:08. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!