![]() |
Ορεινή Χαλκιδική .,.,.,.,.,απόψε.,.,.,.,
1 Συνημμένο(α)
έκτακτο παράρτημα βραδινής αποπλάνησις
το βάζω λίγο αργά.,., αλλά όποιος πιστός ας προσέλθει .,.,.,. μη πήρη τηλ η Μήτσους απτΣάρτ ,.,. για απόψε .,θα δώσουμε κάποιο ραντεβού το απογευματάκι Πολύγυρο.,., θα είμαστε καμιά 5-6 μηχανές.,., οποίος βρίσκετε Χαλκιδική .,., και γουστάρει καλοδεχούμενος.,., παίζει τηλ στο profil.,.,.,, |
Απάντηση: Ορεινή Χαλκιδική .,.,.,.,.,απόψε.,.,.,.,
Καλα να περασετε Χρηστο....:)
|
Απόσπασμα:
Ντεν έχω μηχανή καρντιά μου. . . Βάρκα έχω. . . Καλά να περάσετε και φιλιά στο γαδούρ :sm7: |
Είμαι σίγουρος ότι καλοπεράσατε! :) ;)
Jefe |
ντροπη σ που δεν το εβαλες νουρις!!!!!!!
|
πανθηρακο, θα ερθει κι του κοριτσ?? ή θαστε αφου μονο αγορια???
καλα να περάσετε (ειμαι σίγουρη) |
Απόσπασμα:
με τα κορίτσια μας είμασταν..,Βάνα.,,.,.,. ο Μάλαμας πολύ καλός όπως πάντα.,., Νίκο δύσκολα με την βάρκα εκεί πάνω.,.,., Ηλία .,sorry κι εγώ τελευταία στιγμή ενημερώθηκα .,.ξέρεις πως γίνονται αυτά.,. Πασχάληηηηηηη., είδαμε και δικού σας [αφρικάνους],.,.,.,, ,.,.,.,έκτακτη συμμετοχή συμφορουμίτες τα παιδιά απο Βόλο ο Άλεξ με την Χρυσή .,.,FULL φορτωμένοι.,.,,..,. έτοιμοι για Μογγολία.,.:):) |
Απόσπασμα:
Oooo yeah!!!! Είμασταν κι εμείς εκεί!!!! Πολύ όμορφο μέρος με απίστευτη διαδρομή...;) Έχουμε ανέβει μερικές μέρες στην όμορφη Χαλκιδική και όταν γυρίσουμε με το καλό πίσω θα παίξουν και φώτο. Bye-byeeee!!!!:D |
Απόσπασμα:
Ξερω ποιοι ητανε...Κωστας Φωτης Γιωργος και λοιποι υποπτοι... Ο Μαλαμας ομως με τη Βαρβαρα τι κολλημα εχει?Δευτερη φορα φετος.. Απο εκει ειναι μηπως η καταγωγη του? |
.,από Συκιά είναι.,.,
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!