GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Δεν παίρνει μπρος το g 650 gs (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22515)

ruf 01-08-2011 17:38

Δεν παίρνει μπρος το g 650 gs

Δεν παίρνει μπρος το g 650 gs το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι ΜΑΛΛΟΝ φταίει ο αποσυμπιεστής που έχει. Και περιμένουν να έρθει από Γερμανία. Ποια είναι η γνώμη σας για όλα αυτά? Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα?
Η μηχανή αυτή την στιγμή έχει 550 χλμ.

Albatros 01-08-2011 18:21

Απάντηση: Δεν παίρνει μπρος το g 650 gs

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ruf ( 433177)
Δεν παίρνει μπρος το g 650 gs το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι ΜΑΛΛΟΝ φταίει ο αποσυμπιεστής που έχει. Και περιμένουν να έρθει από Γερμανία. Ποια είναι η γνώμη σας για όλα αυτά? Είχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα?

Εγώ θα ζητούσα νέα μηχανή και οχι επισκευή και τουλάχιστον μια μηχανή να κυκλοφορώ μεχρι να επισκευασθεί...
ΥΠΟΜΟΝΗ
:(

WhiTeRaN 01-08-2011 18:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ruf ( 433177)

Μίλησες με τον Γιώργο Δημόπουλο στην SERVIN ???
Έχε υπόψη σου ότι την Παρασκευή κλείνουν μέχρι τις 25/08...

Καλή δύναμη!

kostas_366 01-08-2011 20:17

Γράφτο στα @α@ακια σου..
Μην ασχολήσε.
Βάλε μπρος και φύγε.

ruf 01-08-2011 21:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 433184)
Εγώ θα ζητούσα νέα μηχανή και οχι επισκευή και τουλάχιστον μια μηχανή να κυκλοφορώ μεχρι να επισκευασθεί...
ΥΠΟΜΟΝΗ
:(

Ειναι το επομενο βημα μου ευχαριστω

ruf 01-08-2011 21:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 433225)
Γράφτο στα @α@ακια σου..
Μην ασχολήσε.
Βάλε μπρος και φύγε.

αυτο ειναι το προβλημα οτι δεν περνει μπρος!!!!!!!!!!!:yz

erasel 01-08-2011 22:00

Αδικαιολόγητοι !!! Καινούρια μοτοσυκλέτα είναι !!! :hmmm:

Albatros 02-08-2011 07:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από WhiTeRaN ( 433186)
Μίλησες με τον Γιώργο Δημόπουλο στην SERVIN ???
Έχε υπόψη σου ότι την Παρασκευή κλείνουν μέχρι τις 25/08...

Καλή δύναμη!

Άλλο και αυτό κλείνουν μέσα στη καρδιά του Καλοκαιριού και όσοι πάθουν κάτι ντόπιοι και τουρίστες θα πάνε Γερμανία (ή στα Χανιά αν είναι ανοιχτά)...
Με ένα μηχανικό τι να πρωτοκάνεις για να αντιμετωπίσεις τις ανάγκες της Ανατολικής Κρήτης(όσο καλός και πρόθυμος ο Γιώργος) ,ίσως κάτι έπρεπε να κάνει το Φόρουμ γιαυτό το πρόβλημα...
:hmmm:

WhiTeRaN 02-08-2011 12:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Albatros ( 433456)
Άλλο και αυτό κλείνουν μέσα στη καρδιά του Καλοκαιριού και όσοι πάθουν κάτι ντόπιοι και τουρίστες θα πάνε Γερμανία (ή στα Χανιά αν είναι ανοιχτά)...
Με ένα μηχανικό τι να πρωτοκάνεις για να αντιμετωπίσεις τις ανάγκες της Ανατολικής Κρήτης(όσο καλός και πρόθυμος ο Γιώργος) ,ίσως κάτι έπρεπε να κάνει το Φόρουμ γιαυτό το πρόβλημα...
:hmmm:

Το ότι υπάρχει μόνο ένας μηχανικός είναι μεγάλο θέμα...

Και για το ότι κλείνει όλο τον Αύγουστο το service αλλά και για το ωράριο που ακολουθεί όλες τις άλλες μέρες...

Για μένα είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει απογευματινή βάρδια καθώς και τα Σάββατα...

Αυτό το ωράριο λειτουργίας είναι για το δημόσιο και όχι για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις... όλοι εμείς δηλαδή που δουλεύουμε τις ώρες αυτές πρέπει ή να πάρουμε άδεια από την δουλειά ή να οργανώσουμε ολόκληρο σχέδιο...

Αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος μάστορας τον οποίο εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια θα κοιτούσα αλλού...:hmmm::hmmm:

WhiTeRaN 02-08-2011 12:36

Τελικά Στέλιο τι έγινε με την μοτοσυκλέτα...??

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:23.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!