![]() |
Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι
Σκοπευω να επισκευτω ενα απο τα δυο για 3-4 μερες με διαμονη σε τοπικο ξενωνα και ειμαι μονος μου. Η αποδραση θα ειναι φωτοεκδρομικη καθοτι φωτογραφος.
Οι διαθεσιμες μερες ειναι απο Πεμπτη 1/9 ή Παρασκευη 2/9 εως την Κυριακη. |
Απάντηση: Ψαχνω παρεα για Ζαγοροχωρια ή Καρπενησι
Αχ ρε Γιάννη δεν μπορούσες να το κανονίσεις μία βδομάδα νωρίτερα! Θα ερχόμουν ευχαρίστως μαζί σου. Έχουμε και το ίδιο hobby!! Καλά να περάσεις φιλαράκι.:):(:)
|
Απόσπασμα:
|
Μακάρι να μπορούσα, η δουλειά δεν με αφήνει να λείψω τόσο πολύ. Όμως σαν είδος εξόρμησης είναι τρομερά ενδιαφέρουσα για μένα (σαν ερασιτέχνης φωτογράφος), και αν το ξανακάνεις, με λιγότερο απαιτούμενο χρόνο ή έστω και μονοήμερη, θα πέταγα από την χαρά μου.
Καλά να περάσεις και αναμένουμε με αγωνία την φωτογραφική σου εμπειρία :) |
Απόσπασμα:
Μονοημερη πιστευω δεν αξιζει γιατι ειναι τοσες οι ομορφιες σε αυτα τα μερη που αξιζουν περισοτερο χρονο για να καλυψεις ενα μεγαλο μερος απο τα αξιοθεατα, ασε που η φωτογραφια θελει την ηρεμια της ;) Οπως και να εχει αφου εχεις ενδιαφερον για φωτοεκδρομη μπορουμε γενικα να οργανωνουμε μικροτερες εξορμησεις κομμενες στα μετρα μας ;) και φυσικα δικες σου προτασεις. |
Να σσυμπληρωσω το εξης πανω στο ερασιτεχνης φωτογραφος που ανεφερες.
Στη φωτογραφια η αποτυπωση της εικονας συνοδευεται με αποτυπωση συναισθηματων και καθε ανθρωπος αντιλαμβανετε διαφορετικα την ιδια εικονα. Συνεπαγεται οτι για εμενα δεν υπαρχει ερασιτεχνης ή επαγγελματιας.;););) |
Συνεπαγεται οτι για εμενα δεν υπαρχει ερασιτεχνης ή επαγγελματιας.
:sm8::sm8::sm8: Και για μένα!!! |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Αντε και εγώ παρέα σε καμμιά φωτοεκδρομή συναισθημάτων...:)
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:28. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!