![]() |
ΦΩΤΑ ΘΕΣHΣ;;;;
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι λάμπα LED μπορώ να βάλω στο μικρό φως θέσης;Ευχαριστώ.
|
Απάντηση: ΦΩΤΑ ΘΕΣΕΙΣ;;;;
Δες εδω!!! εχω βάλει στην δική μου και ολα κομπλε!!!:cool::cool::cool:(κατι αλλα που είχα βαλει παλαιοτερα,καιγοντουσαν.....ενω τα συγκεκριμενα---δεν χαμπαριαζουν:D:D)
(και το καλο ειναι οτι ειναι και φτηνος!!!!--το τερπνον μετα του οφελημου!!!) και για να σε προλάβω.....:rolleyes::rolleyes::D:DΝΑΙ ,,,,στέλνει σε όλη την Ελλαδα---και όχι μονο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Δεν φοράνε όλα τα μοντέλα την ίδια ψείρα ... :hmmm:
Μπορεί κάποια που κάνει σε μένα, να μην κάνει για σένα ... :( Πας σ' ένα κατάστημα κ δοκιμάζεις ... ;) Εγώ τουλάχιστον, "ταλαιπωρήθηκα" μέχρι να καταλήξω ... :o |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
σωστος.....να ζητήσει το παλικάρι ψειρα can - bus compatible :cool::cool:;);) |
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: ΦΩΤΑ ΘΕΣHΣ;;;;
ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΙΡΟΗΣ ΔΥΟ CANBAS COMP ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ:yz:yz:yz
ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ ΜΕ 2,2 ΓΙΟΥΡΑ.:(:cool::cool: |
Απόσπασμα:
οπως προανέφερα...επειδη και εγω τις εφαγα.......δες το λινκ που παραθέτω:cool: |
Απόσπασμα:
"ναι ρε φίλε-είναι καν μπας-ξέρεις πόοοοοσες έχουμε πουλήσει";;;; Και μετά που τις πήγα πίσω(γιατί ήταν ζευγάρι) μου ξαναείπε τα ίδια-ξέρεις πόοοοσες έχουμε δώσει σε μπεμβεδάκιδες;;;;; Πήγαινε σε ένα ηλεκτρολόγο να στην βάλει σωστάΝεύραΝεύραΝεύρα Αν ξαναβάλω-μόνο με επιτόπου δοκιμή.:cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
άπιστε Θωμά!!!!(μου θυμίζεις ....εμένα!!!!):D:D:D |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!