GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τι μας έτυχε (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Προσοχή στις μπάρες διοδίων (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23235)

gandreas 04-09-2011 17:33

Προσοχή στις μπάρες διοδίων

Την ώρα που πλήρωσα και ξεκίνησα να φύγω, περνάει δίπλα μου μια μηχανή σφαίρα, (πρέπει να είχε μαζέψει χιλιόμετρα από μακριά)
το ότι χέστ…κα άστο να πάει, το ότι αν πήγαινα προς τα δεξιά, θα είχαμε σκοτωθεί και οι δύο, άστο και αυτό, το θέμα είναι αφού πέρασε την μπάρα πρώτος, αυτή άρχισε να κατεβαίνει και την γλύτωσε η γυναίκα μου παρά τρίχα στην κυριολεξία για να μην της έρθει στο κεφάλι με τις λογικές συνέπιες και για τους δύο μας.

Ξέρω ότι πολλοί περνάτε τα διόδια χωρίς να πληρώνετε και καλά κάνετε αλλά τέτοιες μαλακ…ς ελπίζω να μην κάνετε μια και δεν είναι μαγκιά.:mad:

CPretenteriS 04-09-2011 17:48

Τι Μ@λ@κες υπάρχουν Θεέ μου πια...!!! :mad::mad::mad:

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

MARK 04-09-2011 18:14

Απάντηση: Προσοχή στις μπάρες διοδίων

:hmmm:Νεύρα:hmmm:

commander 04-09-2011 18:44

Μου το έκανε και μένα αυτο στην αττικη με αποτελεσμα να καθυστερήσουν να μου ανοίξουν για να φύγω γιατί προσπαθούσαν να καταλάβουν τη έγινε και αλλα πολλά στο τέλος αφού μου ανοίγουν όρμο και εγώ να τον πιάσω και τελικά τον βρίσκω στο δακτυλίδι και του ρίχνω ενα κατσαδιασμα όλα τα λεφτά.:mad::mad:

gandreas 04-09-2011 19:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 457729)
Τι Μ@λ@κες υπάρχουν Θεέ μου πια...!!! :mad::mad::mad:

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

ιδικά εσύ έχεις μετρήσει πολλούς τελευταία:(

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 457740)
Μου το έκανε και μένα αυτο στην αττικη με αποτελεσμα να καθυστερήσουν να μου ανοίξουν για να φύγω γιατί προσπαθούσαν να καταλάβουν τη έγινε και αλλα πολλά στο τέλος αφού μου ανοίγουν όρμο και εγώ να τον πιάσω και τελικά τον βρίσκω στο δακτυλίδι και του ρίχνω ενα κατσαδιασμα όλα τα λεφτά.:mad::mad:

:D:D:D

ckk 04-09-2011 19:29

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gandreas ( 457726)
Την ώρα ..................................................... τέτοιες μαλακ…ς ελπίζω να μην κάνετε μια και δεν είναι μαγκιά.

Και πολύ καλά κάνεις και το ελπίζεις. Το να περνάς τα διόδια τζάμπα, έχει αναχθεί σε τέχνη. Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να ενοχλήσουμε συναδέλφους οδηγούς που πληρώνουν, πόσο μάλλον δικυκλιστές. Ενοχλούμε μόνον τα διόδια, αν και αυτά όσο πάει και λιγοστεύει. Ούτε την σειρήνα δεν πατάνε πια.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 457740)
Μου το έκανε και μένα αυτο στην αττικη με αποτελεσμα να καθυστερήσουν να μου ανοίξουν για να φύγω γιατί προσπαθούσαν να καταλάβουν τη έγινε και αλλα πολλά στο τέλος αφού μου ανοίγουν όρμο και εγώ να τον πιάσω και τελικά τον βρίσκω στο δακτυλίδι και του ρίχνω ενα κατσαδιασμα όλα τα λεφτά.

Ο ίδιος ήταν? :sm7:

Θέλω μια μέρα να σε δω στον δρόμο και να σου κάνω κανένα τσαλιμάκι. Θα σε έχω επίτηδες στα 50μ. πίσω για να με φτάσεις. Μετά θα σε αφήσω και θα ανοίξω το κράνος. Για να δω… θα αντέξεις να μου μιλήσεις άσχημα? :D:D

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 04-09-2011 21:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 457758)
Θέλω μια μέρα να σε δω στον δρόμο και να σου κάνω κανένα τσαλιμάκι. Θα σε έχω επίτηδες στα 50μ. πίσω για να με φτάσεις. Μετά θα σε αφήσω και θα ανοίξω το κράνος. Για να δω… θα αντέξεις να μου μιλήσεις άσχημα? :D:D

Ρεεεεε ... παίζεις με τα νεύρα του κόσμου ??? ΝεύραΝεύραΝεύρα

:sm7::sm7::sm7:

szygo 04-09-2011 21:58

[QUOTE=gandreas;457726]Την

Την τελευταία φορά που επέστρεφα από Τρίπολη μου συνέβη ακριβώς το ίδιο από έναν γρήγορο "μάγκα" με μια κόκκινη ADV....????

Μέγιστη προσοχή....;)

vasorfa 04-09-2011 22:20

Πάλι καλά που δεν χτύπησε η κερά σου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οσο για μαlakeς...........:mad::mad::mad:ΝεύραΝεύραΝεύρα

ckk 05-09-2011 01:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 457810)
Ρεεεεε ... παίζεις με τα νεύρα του κόσμου ??? ΝεύραΝεύραΝεύρα

:sm7::sm7::sm7:

Σκέφτεται τώρα… τι να του απαντήσω του κ.ριόλη… :sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:25.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!