GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Πήρε φωτιά ο . . . Πωπός μου! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23266)

THANOSEOD 05-09-2011 12:57

Πήρε φωτιά ο . . . Πωπός μου!

Καλημέρα σε όλους!
Όπως πολύ εύκολα θα καταλάβατε,είχα την ατυχία να καεί η βαλίτσα μου στη πλευρά της εξάτμισης!Δυστυχώς δε πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω γιατί βρισκόμουν καθ'οδόν.Η βαλίτσα μου πιθανότατα λόγω υπερφόρτωσης ακούμπησε πάνω στην εξάσκηση μ'αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα αρκετά μεγάλο μπάλωμα . . . Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι πως μπορώ να διορθώσω την απόσταση της βάσης - βαλίτσα ούτως ώστε να αποφύγω μελλοντικά προβλήματα!

CPretenteriS 05-09-2011 13:12

Απάντηση: Πήρε φωτιά ο . . . Πωπός μου!

Ρε Θάνο... εγώ τώρα το καλοκαίρι... την είχα ΤΙΓΚΑΡΕΙ... μιλάμε για πολύ βάρος όμως και της είχα φορτώσει κι ένα λουκάνικο από πάνω, επίσης πολύ βαρύ.

Την ώρα της φόρτωσης τσεκάρισα και την απόσταση από την εξάτμιση και ήταν μεν αρκετά κοντά αλλά σε απόσταση ασφαλείας για να γίνει ζημιά.

Εσύ τι της είχες βάλει...?

Jefe 05-09-2011 13:19

Έχει ξανατύχει κ σε άλλο συμφορουμίτη. Θάνο, άν πάς στην αντιπροσωπεία στην Πάτρα, ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει, γιατί ξανάγινε-όπως προείπα- κ στο παρελθόν.... ;)

Jefe

CPretenteriS 05-09-2011 13:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 458462)
Έχει ξανατύχει κ σε άλλο συμφορουμίτη. Θάνο, άν πάς στην αντιπροσωπεία στην Πάτρα, ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει, γιατί ξανάγινε-όπως προείπα- κ στο παρελθόν.... ;)

Jefe

Για πες και σε εμάς πως διορθώνεται... πριν την "πατήσουμε"...:rolleyes:

napgeo 05-09-2011 13:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 458460)
Ρε Θάνο... εγώ τώρα το καλοκαίρι... την είχα ΤΙΓΚΑΡΕΙ... μιλάμε για πολύ βάρος όμως και της είχα φορτώσει κι ένα λουκάνικο από πάνω, επίσης πολύ βαρύ.

Την ώρα της φόρτωσης τσεκάρισα και την απόσταση από την εξάτμιση και ήταν μεν αρκετά κοντά αλλά σε απόσταση ασφαλείας για να γίνει ζημιά.

Εσύ τι της είχες βάλει...?

Και μετά αλλαγή ESSA. Και πας ταξίδι με το πλοίο.
Για αυτό το φόρτωμα μιλάς:Απορία:

virags 05-09-2011 13:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 458465)
Για πες και σε εμάς πως διορθώνεται... πριν την "πατήσουμε"...:rolleyes:

Σωστός. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον και για εμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

CPretenteriS 05-09-2011 13:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 458471)
Και μετά αλλαγή ESSA. Και πας ταξίδι με το πλοίο.
Για αυτό το φόρτωμα μιλάς:Απορία:

Ναπουλη μου καλέ... πέρυσι στην Τουρκία έκανες ξεφόρτωτος, το 1/3 των χιλιομέτρων που έκανα φέτος τίγκα φορτωμένος στην Κρήτη σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες και χειρότερους δρόμους...:hmmm::o:rolleyes:

Εγώ δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα... ενώ αντίθετα η "φριτέζα" σου... έσταζε όπου έβρισκε με αποτέλεσμα να λερώνεις εκτός από τους δρόμους και τα κατα τόπους ξενοδοχεία...:D:D:sm7:

Ο δε Θεσσαλονικιός φίλος μας... έκανε επίκληση στο Γιαραμπί κάθε φορά που ήθελε να βάλει μπρος ενώ εν' κινήσει ο Θάνος (Jefe) του μάζευε τα προβολάκια που "'άφηνε" πίσω του στην Εθνική οδό...:sm7::sm7:

Λοιπόν.... για να μην πολυλογούμε... το σκουτεράκι σου και σ'άλλη παραλία... :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Περιμένω τηλέφωνό σου στο γραφείο... (από ασφαλή γραμμή)

Φιλιά !! :):)

HAWK_46 05-09-2011 14:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 458496)
Ναπουλη μου καλέ... πέρυσι στην Τουρκία έκανες ξεφόρτωτος, το 1/3 των χιλιομέτρων που έκανα φέτος τίγκα φορτωμένος στην Κρήτη σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες και χειρότερους δρόμους...:hmmm::o:rolleyes:

Νάπο πες μου τη μάρκα GPS έχεις, για να πάρω κι εγώ ένα ίδιο, γιατί με τα άλλα όλο χάνομαι και γράφω χιλιόμετρα!! :cool:

Απόσπασμα:

Ο δε Θεσσαλονικιός φίλος μας... έκανε επίκληση στο Γιαραμπί κάθε φορά που ήθελε να βάλει μπρος ενώ εν' κινήσει ο Θάνος (Jefe) του μάζευε τα προβολάκια που "'άφηνε" πίσω του στην Εθνική οδό...:sm7::sm7:

...γιατί δεν μπορούσε να τον προσπεράσει? :cool:

Απόσπασμα:

Λοιπόν.... για να μην πολυλογούμε... το σκουτεράκι σου και σ'άλλη παραλία... :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

Αυτό ισχύει για όλους τους ομόσταυλους ? Νεύρα

CPretenteriS 05-09-2011 14:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από HAWK_46 ( 458506)
Νάπο πες μου τη μάρκα GPS έχεις, για να πάρω κι εγώ ένα ίδιο, γιατί με τα άλλα όλο χάνομαι και γράφω χιλιόμετρα!! :cool:

Τουλάχιστον εμείς δεν ξεκινάμε με κόκκινο στα φανάρια...:D:p Ο δε Νάπος το GPS το τοποθετεί με την μπαταρία προς τα επάνω...:sm7:

Απόσπασμα:

...γιατί δεν μπορούσε να τον προσπεράσει? :cool:

Φοβήθηκε ο άνθρωπος να μην του τα πατήσει... τι να 'κανε...?? :D

Απόσπασμα:

Αυτό ισχύει για όλους τους ομόσταυλους ? Νεύρα

ΟΧΙ!!! Μόνο για το Νάπο !!! :sm7::sm7:

HAWK_46 05-09-2011 14:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 458513)
Τουλάχιστον εμείς δεν ξεκινάμε με κόκκινο στα φανάρια...:D:p

...γι αυτό σε άλλο thread ρωτάει αν ισχύει και στο κόκκινο η ίδια ''ποινή'' απο τον αστυνομικό!! :sm7:

ΟΧΙ!!! Μόνο για το Νάπο !!! :sm7::sm7:

:sm2:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:57.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!