![]() |
Μάσκα enduro
Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω μάσκα enduro. Θέλω να αλλάζει ζελατίνα και να μπορώ να βάζω και φυμέ για τον ήλιο. Έχετε να μου προτείνετε κάποια? Σας ευχαριστώ!!
|
Απάντηση: Μάσκα enduro
Η γνωμη μου ειναι να παρεις 2 μασκες.
Η αλλαγη δεν ειναι παντα τοσο ευκολη, μπορει στο βαλε βγαλε να σπασεις κανα δοντακι, ασε που γινετε χαλια απο δαχτυλιες. Η extra ζελατινα εμενα μου πηγε περιπου 11 ευρο ολοκληρη μασκα 30 ευρο ετσι εχω 2 μασκες και ησυχασα |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Και καλά θα κάνεις να πάρεις μάσκα. Δεν παλεύετε αυτή την περίοδο ειδικά, χωρίς μάσκα στο βουνό που έχει να βρέξει κάτι μήνες και η σκόνη πάει σύννεφο. Η ζελατίνα αλλάζει σε όλες τις επώνυμες μάσκες όποτε μην σε αγχώνει αυτό. Ζελατίνες θα σου πρότεινα και εγώ να έχεις 2. Μια διάφανη για τον χειμώνα ή για σούρουπο-βράδυ(π.χ. σε ασφαλτινη επιστροφή μετά από χώμα) και μια φυμε ή καθρέφτη για το καλοκαίρι. Το ιδανικό είναι να έχεις 2 μάσκες όπως λέει και ο φίλος από πάνω, αλλά στην χειρότερη και με μια μάσκα γίνετε η δουλεία σου αν αλλάζεις τις ζελατίνες Από μάρκες υπάρχουν παρά πολλές. Οι oakley είναι πολύ καλές αλλά δεν έχουν καλή υποστήριξη στην Ελλάδα αν π.χ. χρειαστείς ανταλλακτικές ζελατίνες, καθρέφτη ή δίπλες αντιθαμβοτικες για τον χειμώνα κ.τ.λ. Εγώ περνώ smith γιατί ο αντιπρόσωπος έχει πολύ καλή υποστήριξη και βρίσκεις ανά πάσα στιγμή ότι θες, επίσης υποστήριξη στην Ελλάδα έχουν και οι spy που είναι καλές |
Απόσπασμα:
Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! |
Παιδιά θα ήθελα και άλλη μια πληροφορία εάν γνωρίζετε φυσικά. Οι μάσκες για enduro είναι ίδιες με αυτές του σκι??
|
Απόσπασμα:
τις smith τις φερνει ο Τζωρτζοπουλος και τις spy το KRD(αυτος που φερνει και το FOX) |
Απόσπασμα:
Εγω παντως με την μασκα του εντουρο ημουν ΟΚ, αλλα αλλαξα την ζελατινα και τις εβαλα ζελατινα κιτρινη ομιχλης με διπλο αντιθαμβωτικο τζαμι |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο kosttis θα μας πει που το κατεχει το σπορ (σκι) 2ο. Εγω εχω και τις 2 της UVEX τις ειχα παει απο τον Παναγιωτη στην UVEX (Moto Market) στην Μηχαλακοπουλου. Τις εχουν και στο site τους ριξε μια ματια δεν χανεις τιποτα. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!