![]() |
εξυπνος,ταπεινος,τζιπατος...ML-MERCEDES,μου πεταχτηκε απο STOP
την περασμενη παρασκευη το μεσημερι ,ειχα πεταχτει για μια δουλιτσα....:rolleyes::rolleyes:στο Π.ΦΑΛΗΡΟ με το σκουτερ και πηγαινοντας χαλαρα,μου πεταχτηκε ενα τανκ στα τρια μετρα ,ερχομενος απο ενα μεγαλο STOP και ο οδηγος του ,το τηλεφωνο στο αυτι....:cool: φυσικα το σκουτερ δεν σταματησε,αν και οι μανετες τερματισαν και θυμηθηκα καποιες κινησεις ΚΑΡΑΤΕ,που εκανε ο μικρος maniac σε προπονησεις που τον πηγαινα...:D τεντωνοντας τις ποδαρες μου:rolleyes:τον βρηκα στο κεντρο του τζιπ και παρτον κατω να κοιταω τον ουρανο,με το τιμονι χωμενο στα πλευρα μου...:o http://img18.imageshack.us/edit_prev...&action=rotate μεσα στην ατυχια μου και προσπαθωντας να σηκωθω,ευτυχως δεν ειχα καποιο σπασιμο,αλλα τα πλευρα μου και η παλαμη μου πονουσαν υπερβολικα....:hmmm: ο ηλικιωμενος ευγενικοτατος κυριος που εμβολισσα......με πηγε αμεσως στο ιατρικο κεντρο για εξετασεις,πληρωνοντας επιτοπου το κοστος και αφου δεν ειχα τιποτα σοβαρο,ηθελε να μου πληρωσει μεροκαμματα,μηχανακι,γκομενα,μασερ,διακοπες......:D το σκουτερ καταστραφηκε ολοσχερως...και η ασφαλεια του κυριουλη ,μου το εβγαλε ολικη ,αλλα τα υπολοιπα χρηματα της ζημιας τα καλυψε ο τζιπατος....;) παρτε και μια φωτο με το χερι........ http://img43.imageshack.us/edit_prev...&action=rotate |
Απάντηση: εξυπνος,ταπεινος,τζιπατος...ML-MERCEDES,μου πεταχτηκε α
Περαστικά σου φίλε.
Τυχερός πάντως.................. |
Τυχερός είσαι που δεν ήταν πορσάτος ο παππούλης.
Περαστικά maniacΕ και καλό ταξίδι στο σκουτεράκι. . . με το καλό ο αντικαταστάτης του. :) ΥΓ: Σε "ζύγισε" καλά ο θείος και την ψυλλιάστικε πως δεν είναι να δίνει συνέχεια. |
Αρα το διδαγμα ειναι πως ολλοι οι τζιπατοι δεν ειναι μουρατοι:D:D:D:sm7:καποιοι πληρωνουν δεν χρειαζεται να τους στηλεις αγωγη:sm7:..Παντος περαστικα σου και παντα ###### πεσιματα...Επικυνδινο το χτυπημα σου φθηνα την γλυτωσες;)
ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ υ.γ Αψογος ο παπουλης τυπικος |
Απόσπασμα:
Τι λες;;;;;:cool: |
περαστηκα Κωστα κε γρηγορα να σε δουμε στους δρομους !
ευτηχως που δεν ηταν ο κολλητος ο τσιπατος καγιενατος κλπ του cp |
Απόσπασμα:
Μέσα στην ατυχία μου,πραγματικά ο παππούς ήταν κύριος...;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
κωστα μεταξη μας εισαι κε μαγκας κε αξιοπρεπης !! του καθρεφτη οτι του δηξης θα σου δηξη !!!!! |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!