![]() |
Ti συναργεμό να βάλω.,.,.,?
To σκέφτομαι εδώ και καιρό.,.,
αλλα νομίζω ήρθε ο καιρός,.,.,:D μπορεἰτε να μου προτήνετε.,. τι συναγερμὀς είναι καλός για τα μοτόρια μας.,.,.? αν αξίζει τα λεφτά του ο μανίσιος.,. κτλ.,. πόσο καταναλώνει την μπαταρία.,. απο τις δικές εμπειρίες., |
Απάντηση: Ti συναργεμό να βάλω.,.,.,?
ελα χωριανε μην φοβασαι εδω σε μας δεν κλεβουν μηχανες αλλα μοσχαρια!!:Απορία::Απορία::D (ετσι εγινε στην ολυνθο την παρασκευη ) τωρα αν επιμενεις εχω της μανας, εμπειρια δεν εχω(και δεν θελω να εχω )αλλα απο θεμα μπαταριας μη το σκεφτεσαι το προβλημα αρχιζει μετα τις 3 ,βδομαδες ακηνισιας και βαλε(κατι ξερω εδω;)) τωρα η after market ταιριαζει η φυσα και ο χωρος κατω απο την πισω σελα να κατσει? το can bus δεν ξερω πως αντιδραει?εαν κρινω απο τους after φορτιστες μπαταριας :cool: δυσκολο ας μας φωτισει και κανενας αλλος και βλεπεις! |
Εγώ έχω τον μαμά και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
Μπαταριές άλλαξα πριν 3 χρόνια και τον χρησιμοποιώ όλη την ώρα. Και είναι αρκετά δυνατός σε ένταση ήχου. |
ΤΙΠΟΤα αστο ετσι πωσ ειναι παρε 5 λουκετα για να εχεισ το κεφαλι σου χαλαρω..........................
|
Απόσπασμα:
.,τι έγινε τους βάρεσε η λόρδα και ότι τρώγετε εξαφανίζετε.,.,:sm7: το συναγερμό δηλαδίς που τον βάζει η μαμά.,., ? πόσο τον έβαλες θυμάσαι.,.,? Απόσπασμα:
Άλεξ .,.,.μερικοί λένε οτι δεν είναι πολύ ευαίσθητος και οτι βαράει όποτε θυμηθεί.,., ισχύει.,.? .,.,.μπλοκάρει και τον κινητήρα ο μανίσιος.,,.,? |
Scorpio αδερφέ και ξεμπέρδεψες.Το σημαντικότερο η τηλεειδοποίηση;););)
|
Απόσπασμα:
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον κινητήρα. Ναι, δεν είναι και ο πιο ευαίσθητος, ενεργοποιείται όταν μετακινηθεί η μηχανή ή κατεβεί από το διπλό σταντ. Έχει δυο ρυθμίσεις αν θυμάμαι καλά. Μια αρκετά ευαίσθητη και μια λιγότερο ευαίσθητη. |
Απόσπασμα:
ΤΗΑΝΧ.,.,Φίλε., πράγματι πολύ σημαντικό η τηλεειδοποίηση ., πόσο απόσταση πιάνει η τηλεειδοποίηση.,.? και πόσο περίπου σου κόστισε ο συναγερμός Scorpio μαζί με την τοποθέτησή του .,.,? Απόσπασμα:
αλλα αν μπλοκάρει τον κινητήρα.,. σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να κλέψει την μηχανή.,., γιατί μερικοί συναγερμοί το κάνουν αυτό.,.,., όπως ο μανήσιος τις Triumph πχ αν δεν απενεργοποιηθεί ο συναγερμός και πας να το βάλεις μπρός μπλοκάρετε απο τον εγκέφαλο και δεν ξεκινά .,., |
Απόσπασμα:
Αυτό που λες είναι το ιμομπιλάϊζερ και το έχουμε εμείς με συναγερμό ή όχι;););) |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:40. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!