![]() |
S.O.S. ......Ερχετε τριημερο
Τα φωτα σας. Εχθες το απογευμα κατεβαινω στην μηχανη, απενεργοποιω τον συναγερμο, βαζω το κλειδι, αναβουν ολες οι ενδειξεις κανονικα, παταω την μιζα, γυρναει ΑΛΛΑ ουτε τσαφ ουτε τσουφ. Το αναβω το σβηνω 2-3 φορες τιποτα. Μπαταρια δεν ειναι σιγουρα γιατι δεν πεφτει καθολου η ταση και ειναι ενος χρονου. Σημερα που τα ειπα με ενα ηλεκτρολογο ειπε οτι μπορει να ειναι απο καποιο προγραμμα του εγκεφαλου η το immobilaiser. Ειναι μοντελο 08, μηπως συνεβη σε καποιον η υποψιαζετε καποιος το γιατι? Η μηχανη θα παει στον μαστορα αυριο το πρωι με την bmw mobile, ευτυχως θα ειμαι στην δουλεια και δεν θα το δω φορτωμενο:sm7:Ερχετε και τριημεροΝεύρα
|
Απάντηση: S.O.S. ......Ερχετε τριημερο
Το ίδιο έπαθα κ εγώ προχθές μια φορά το πρωί κ μια το βράδυ, επιπλέον μου αναβόσβηνε το προειδοποιητικό του ABS ενώ η μονάδα δούλευε κανονικά.
Του έκανα ένα reset, έσφιξα κ λίγο τον αρνητικό και όλα είναι οκ, προς το παρόν τουλάχιστον.:) |
Ουτε χθες ουτε σημερα και ΟΛΕΣ οι ενδειξεις δουλευουν κανονικα. Ευτυχως εχω το kumco 50:cool: του πατερα μου και κυκλοφορω. Τεχνολογια σου λεει και μετα το κοιτας σαν χανος:sm7:.Παλι καλα που δεν εμεινα σε κανενα βουνο στο πουθενα η στα καρπαθια και να κανω παρεα τον vlant tsepes:eek:
|
Βάζω στοίχημα σύγουρα μπαταρία έχει κάψει κάπιο στοιχείο την πάθαμε το καλοκαίρι κανονικά όλες οι ενδείξεις και όμως δεν είχε τα αμπέρ για να πάρει μπροστά. Περιμένω για να μάθω το αποτέλεσμα καλά ξεμπερδέματα. |
:(
|
Μου "μυρίζει" μπαταρία... Η δικιά μου, καινούργια, και στους 7 μήνες, ξέμεινα από μπαταρία...:hmmm:
Jefe |
Πιθανότατη η μπαταρία ...
Αλλά, το kill switch, είναι στο on ??? Ανοιγόκλεισε μια - δυο φορές το σταντ, μήπως φταίει η επαφή του ... Κάνε μια προσπάθεια, να την ανάψεις με καλώδια απ' το αυτοκίνητο ... Αν ανάψει, είσαι σίγουρος για την μπαταρία ... ;) |
τωρα εμένα γιατί μου βρωμαει antenna ring;:hmmm:
|
Τελικά υπάρχει κάποιος που να πήγε στον προορισμό του........:Απορία:
|
Απόσπασμα:
Τα ποστ είναι για να σχολιάζονται ασφαλώς, αλλά εποικοδομητικά, κυρίως!!!! Φτάνει το σπαμ!!!! Αν έχεις κάτι να πεις για το πρόβλημα του ανθρώπου, ΟΚ. Αλλιώς άστο. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:04. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!