![]() |
Δερματινο γυναικειο (οχι μοτο)
Πριν καποιους μηνες εκλεισα ενα μαγαζι με ρουχα που ειχα, εχουν μεινει λοιπον καποια πραγματακια....
Το εν λογω μπουφαν που αναφερω στον τιτλο ειναι μαρκας 3Guys γυναικειο, μεγεθος M-L και χρωματος μπρονζε-σκουρο καφε. Ειναι 100% δερμα με επενδυση ντυμενη με σατεν φοδρα εσωτερικα. Η τιμη του αρχικα ηταν 150 ευρω, εγω το δινω 30 ευρω μονο....και μονο γιατι πλεον δεν εχω χωρο να κραταω σπιτι αυτα τα ρουχα κ να βγει ο,τι σπασμενο ειναι δυνατον μιας κ η τιμη ειναι κατα παρα πολυ κατω απο το κοστος! http://i53.tinypic.com/102kug9.jpg |
Απάντηση: Δερματινο γυναικειο (οχι μοτο)
Έχεις τπτ σε small που θέλει το αίσθημα?;)
(#####...περνούσε την ώρα που κοιτούσα την αγγελία σου.........ΝεύραΝεύραΝεύρα) |
Απόσπασμα:
Την πατησες ε??? Σε μπουφαν δεν εχω, παντελονια εχουν μεινει... Παρε τηλ τον Δημητρη -λογικα εχω καταλαβει ποιος εισαι απο την αγγελια σου- :rolleyes: παρε να σου πει. Τα φιλια μας στο νησακι μου!!! ΓέλιοΓέλιο |
Κατάλαβα........
Θα πάρω τον Δημήτρη να τον ρωτήσω κάποια στιγμή..... Έχουν και γεννητούρια όπου να ναι.....:D |
κάτι θα κάνουμε...:D
|
Απόσπασμα:
|
:D:D
|
Απόσπασμα:
Ντίνο τυχερέ, φτηνά την έβγαλες πάλι για τα Χριστούγεννα!!!:sm7::sm7: μεγειά της γυναίκας σου φίλε:):) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:23. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!