![]() |
Μετά δύο μήνες απουσίας...
Λόγω μετακόμισης, αρά και χωρίς internet, πλεον σε άλλη πόλη, Θεσσαλονίκη, καλώς σας ξαναβρήκα:D:D:D
Μου λείψατε και απ' ότι είδα έχω πολύ πράγμα να διαβάσω:rolleyes::rolleyes: Θα συνηθίσω και σιγά σιγά την νέα πόλη μου και τους πιο χαλαρούς ρυθμούς;) Καλές βόλτες σε όλους;) |
Απάντηση: Μετά δύο μήνες απουσίας...
Και ξέχασα:mad: Τις πρώτες ημέρες γνωριμίας μου με την πόλη, κάποιο παλιόχερο μου βούτηξε την τάπα στην τιμονόπλακα αυτή με το σήμα της BMWΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα
Καλως ήρθα λοιπόν. Αν ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω πιο οικονομικά απ'οτι στην επίσημη με 50 ευρώ:(:( κάθε βοήθεια δεκτή |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Καλώς ήρθες στην πιο χαλαρή πόλη με την πιο ωραία μπουγάτσα, το πιο νόστιμο κουλούρι, τα καλύτερα τρίγωνα και το μυρωδάτο τσουρέκι. Εδώ δεν συμβαίνει τίποτα μια πελώρια ησυχία μας σκεπάζει αυτά που μας ταϊζουν, ο αέρας που αναπνέουμε φταίει δεν ξέρω πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι στην Θεσσαλονίκη θα περάσεις πολύ καλά και οι Θεσσαλονικείς είμαστε σπουδαία παιδιά. :) Αυτός που στο βούτηξε αλλοδαπός θα ήταν :D |
Καλή προσαρμογή στη νέα σου όμορφη πόλη άλλα και στη ζωή σου καλά να περνάς . :) :) ;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ε να μην ευλογεί και τα γένια της:D ...ας το πουν οι άλλοι;):sm7: |
Καλώς μας ήρθες Παναγιώτη, σε περιμένουμε από κοντά. Έλα αύριο στο Ελατοχώρι που θα πάμε ;) |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ Γιώργο αλλά τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται :sm7: |
Kαλή προσαρμογή και καλή διαμονή στη χαλαρούπολη Πάνο ! Τα παιδιά μας στη Βόρειο Ελλάδα είναι ....... λίρες Αγγλίας ! Καλά να περάσεις ! |
Απόσπασμα:
Τι μπορείς να πεις κι εσύ καψερέ αν πεις τίποτε άλλο θα ορμήξω :sm7::sm7: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!