![]() |
Τάπα τιμονιου 1200gs
Παίδες ψάχνω τάπα που μπαίνει στην πλάκα στο τιμόνι και έχει και το λογότηπο της BMW. Δεν είναι αξεσουάρ, είναι στον βασικό εξοπλισμο 1200 gs adv 2009. Ο κωδικός της είναι 31427704591.
Αν έχει και κανείς καμία ιδέα που μπορώ να το βρω οικονομικά, να την ρίξει. Εbay ούτε να την αναζητήσω δεν μπορώ. Thanks:) |
Απάντηση: Τάπα τιμονιου 1200gs
Εναλλακτικα, μπορεις να παρεις μια απλη ταπα και να βαλεις ενα αναγλυφο αυτοκολλητο της BMW πανω! (Δεν κανω πλακα.. αυτο ειχα κανει, εν ετει 2004, οταν το δικο μου στο συγκεκριμενο σημειο ειχε μια απλη μαυρη πλαστικη ταπα.. Μετα, εβαλα ενα θερμομετρο της Wunderlich!! :D )
|
Μάλλον λες αυτό αλλά έχει 31€+10€ μεταφορικά
Στα Αγγλικά λέγεται "Badge" ή "Emblem" και στα Γερμανικά "Plakette". |
Γκαρντασι τι να πω..παθών στο ίδιο περιστατικό!!!!
Την έχασα εδώ και λίγο και καιρό στο άσχετο....:hmmm: άντε να πάμε για ομαδική....:mad: το στανιό μου:confused: |
Απόσπασμα:
Κάποιο παλιόχερο έκανε δουλειά. Μήπως την έχασες κέντρο Αριστοτελους? Να βρουμε που τα πουλάνε μετά να τους σπάσουμε τα μούτρα.Νεύρα |
Απόσπασμα:
Παλιοζηλιάρη:p:p:sm7::sm7::sm7: αν τον βρείτε τον μάγκα...περάστε τον απο....κανένα καφεδάκι:rolleyes::rolleyes:και έχω καιρό να ρίξω φάπες:cool::cool: |
οι πιτσιρικαδες τα "βγαζουν" για τις ζωνες τους.... :( :mad:
|
Απόσπασμα:
|
με αφορμη το παραπανω, την τσεκαρα και ειδα οτι και η δικια μου βγαινει παν ευκολα (adv του '08)...
ετσι πρεπει ? η εχει προβλημα? |
κόλλησέ την γιατί σου'ρχεται το πενηνταρικο στον πωπω:sm7:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:05. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!