![]() |
Προβλημα στο abs
Καλημερα στην παρεα χθες γυρνωντας απο διημερο μου αναψε το λαμπακι του abs και η προειδοποιηση μηπωσ ξερει κανενας τι μπορει να ειναι τα λαμπακια εσβηναν μετα απο οταν εκλεινα τον διακοπτη και αναβαν μετα απο λιγο
|
Απάντηση: Προβλημα στο abs
Ξεκίνα με έναν καθαρισμό στους αισθητήρες του abs που εδράζουν πάνω στον τροχο;);)
αν δεν <<παιξει>>...εδώ ειμαστε:cool::cool: |
Σε ευχαριστω πολυ αλλα με ποιον τροπο να τους καθαρισω για να μην κανω καμια ζημια πρεπει να προσεξω κατι
|
Mε πολυ προσοχή και ένα βουρτσάκι!!!(αν η φσαντασια σου οργιαζει,βάλε και οδοντόβουρτσδα:):))και μπόλικο νεράκι.....(οχι με πίεση)απλα λόγω της θέσης τους πάνω στην μοτο,πιανουν μάκα απο την βρωμα με...τα παραπάνω αποτελέσματα!!!(πραγμα που ευχομαι και εσυ να το λύσεις ετσι.!!)επίσης---τραβηγμένο αλλα πιθανο-τσέκαρε και τα δαχτυλίδια του abs:cool::cool:(για στραβώματα-βρώμα φθορές κ.α.)
|
Kαλημερα!Πρωτα απο ολα τσεκαρε την μπαταρια σου σε ενα συνεργειο,μετα ακολουθησε τις συμβουλες του vasorfa,εχεις βαλει xenon?
|
Απόσπασμα:
Πειράζουν τα xenon το abs ;;;;:Απορία::Απορία::Απορία: |
Παιδια καθαρισα τον αισθητηρα οπως μου ειπε ο vasorfa και ειναι ενταξει εαν το ξανακανει βλεπουμε τι κανουμε φωτα xenon δεν εχω ευχαριστω για ολα
|
Ωραίος!!!!
Μακάρι να την γλύτωσες έτσι:cool::):):) |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!