GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Μου λύθηκε... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25510)

megalopsyxos 09-11-2011 00:11

Μου λύθηκε...

Σε πολλά post έχω αναρωτηθεί ποιοί είναι αυτοί που συμβουλεύουν τον ΓΑΠ. Η απορία μου έγινε εντονότερη όταν εξήγγειλε το δημοψήφισμα.

Σήμερα λοιπόν χάρη στο ΒΗΜΑτοδότη της Κυριακής μου λύθηκε η απορία. Έμαθα ότι αυτός που τον συμβούλευσε να ανακοινώσει δημοψήφισμα για τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου, είναι ο λέκτορας του Πανεπιστημιόυ του Χάρβαρντ κ. Ρίτσαρντ Πάρκερ, ο οποίος ανήκει στην άτυπη ομάδα των ξένων συμβούλων του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Πάρκερ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται συχνά στην Αθήνα και δειπνεί με τον Πρωθυπουργό, φέρεται να πιστεύει ότι το πρόγραμμα σταθεροποίησης είναι αφόρητο, καταδικάζει τη Χώρα σε μόνιμη ύφεση και για αυτό η επιστροφή στη δραχμή θα έπρεπε να αξιοποιηθεί ως το απόλυτο όπλο για την τροποποίηση των όρων του προς το ευμενέστερο.

Το πρόβλημα με τους Αμερικανούς συμβούλους βεβαίως, όπως λένε οι Έλληνες σύμβουλοι που τους ανέχονται, είναι ότι αντιμετωπίζουν την Ελλάδα σαν να πρόκειται για χώρα της Λατινικής Αμερικής και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από Ευρώπη. Γι αυτό και η τραγωδία που ακολούθησε...

Αλήθεια πόσο αποκομένος από το λαό που διοικεί μπορεί να είναι ένας Πρωθυπουργός για να υιοθετεί τέτοιες καταστροφικές πρακτικές και πόσο αφελής για να εφαρμόζει τις θεωρίες οποιουδήποτε θεωρητικού αβασάνιστα! Υπ αυτό το πρίσμα ο Καρατζαφέρης -χωρίς να είμαι συμπαθών- είναι κλάσεις καλύτερος!

Άραγε ποιός Ευρωπαίος πολιτικός θα είχε το ανάστημα να κάνει τον Κώστα Καραμανλή πρεσβύτερο ή τον ΑΓΠ να βάλει την ουρά κάτω απ τα σκέλια στις Κάννες και να ακούει σα δαρμένη γάτα -ποιόν;- τον Ολλανδό και τον Δανό να τον επιπλήτουν για τις αποφάσεις του όντας εκλεγμένος Πρωθυπουργός κυρίαρχης και ανεξάρτητης Χώρας;;;

Τέλος εποχής.....:(

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 09-11-2011 00:27

Απάντηση: Μου λύθηκε...

Μα γιατί κακίζουμε τους συμβούλους ???

Αυτοί, μια χαρά κάνουν την δουλειά τους ... :hmmm:

Υ.Γ. .... όπως βεβαίως και οι εταίροι μας ... τα συμφέροντά τους προασπίζουν ... :cool:

Arkas 09-11-2011 01:29

Οι ευρωπαίοι πλέον ζητούν έγγραφες διαβεβαιώσεις !

Πόσο χαμηλά μας έριξε ο ακατανόμαστος !

Μας ντρόπιασε με μια ντροπή
που ούτε τα εγγόνια μας δεν θα μπορέσουν να απαλοίψουν ...

Sent by Arkas via Tapatalk !

ARGI 09-11-2011 13:56

Με πέρνουν τηλέφωνο από την Αυστραλία και με ρωτάνε ποιό είναι το πρόβλημα και δεν βγάζουμε Πρωθυπουργό!!!!:hmmm::hmmm:

Τι να τους πω, ότι μας κυβερνούν ένα τσούρμο μαλακ@@πίτουρες,
οι οποίοι και σε αυτήν την ύστατη στιγμή εθνικής ανάγκης,
βάζουν τα συμφέροντα τους αποπάνω και
ΟΧΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...
ΝεύραΝεύραΝεύρα

megalopsyxos 09-11-2011 14:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 513313)

ΟΧΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...
ΝεύραΝεύραΝεύρα

Πες τους δεν συμφέρει ακόμα τους Αμερικανούς. Πρέπει να παραταθεί λίγο το μπάχαλο για να έχει επιτυχία το Σχέδιο....;)

CPretenteriS 09-11-2011 14:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 512985)
Οι ευρωπαίοι πλέον ζητούν έγγραφες διαβεβαιώσεις !

Πόσο χαμηλά μας έριξε ο ακατανόμαστος !

Μας ντρόπιασε με μια ντροπή
που ούτε τα εγγόνια μας δεν θα μπορέσουν να απαλοίψουν ...

Sent by Arkas via Tapatalk !

Καλά κάνουν και ζητούν διαβεβαιώσεις... αφού έχουν καταλάβει με τι λαμόγια έχουν να κάνουν...:mad::mad:

Είναι όντως ακατανόμαστος.... αλλά εσύ πιστεύεις ότι αν ήταν κάποιος άλλος (Καραμανλής, Σαμαράς, Τσίπρας, κ.ο.κ.) θα έκανε κάτι διαφορετικό...:Απορία::Απορία:

Απλώς έλαχε ο κλήρος σε αυτόν για να μας εξευτελίσει...:hmmm::hmmm:

megalopsyxos 10-11-2011 11:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 513327)

Απλώς έλαχε ο κλήρος σε αυτόν για να μας εξευτελίσει...:hmmm::hmmm:

Έλαχε, η....μας τον έλαχαν:D

CPretenteriS 10-11-2011 12:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από megalopsyxos ( 514195)
Έλαχε, η....μας τον έλαχαν:D

...πάρτο κι έτσι...;)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:33.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!