![]() |
Τα μεγαλύτερα λάθη της ιστορίας...?!?
Από το εξώφυλλο της 10ης Νοεμβρίου...:hmmm::hmmm: Τα σχόλια δικά σας...:hmmm: http://i1040.photobucket.com/albums/...lhistoire2.jpg |
Απάντηση: Τα μεγαλύτερα λάθη της ιστορίας...?!?
Κρίμα .... :(:(:(
|
Απόσπασμα:
Όπου έλεγε ότι ήταν Έλληνας, γυρνούσαν απ' την άλλη... :( Πολύ κρίμα γιατί έζησα σχεδόν 5 χρόνια εκεί και πραγματικά όταν άκουγαν ότι είσαι Ελληνας, είχες την καλύτερη αντιμετώπιση... Και τώρα αυτό το χάλι...?? :(:( |
Κρίμα! Να μας αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο!
Βέβαια έχουμε και ένα μερίδιο ευθύνης, αλλά σίγουρα είναι υπερβολικοί! Σίγουρα παίζει ρόλο και η εικόνα μας που "βγαίνει προς τα "έξω"... ... και που να πάτε στην Ολλανδία ... εκεί μας βρίζουν (που λέει ο λόγος) κανονικότατα! ... μου τα λέει η sister! |
Απόσπασμα:
|
Μην κάνετε έτσι αδέρφια. Είναι σαν την gs. Όλοι τη βρίζουν αλλά πολλοί την αγοράζουν.
Εξαιρούνται βέβαια και μερικοί……………..:) |
όλα έρχονται και παρέρχονται.....
ζήσαμε το eurobasket, το ευρωπαικό ποδοσφαίρου, την Ολυμπιάδα, την ...eurovision....όλοι μας θαύμαζαν... τώρα συμβαίνει το αντίθετο.... ε κάποια στιγμή θα αλλάξει και αυτό, μην τα θέλουμε όλα δικά μας...:D |
Γιατί; Δεν είναι γνωστό πλέον ότι η Goldman Sachs επί κυβέρνησης Σιμήτη πήρε 3 δις προμήθεια ώστε να μαγειρέψει τα στοιχεία για να εισέλθουμε στη ζώνη του Ευρώ; Ή ότι τη γραμμη Μαζινώ όπως και τα δικά μας οχυρά τα παρέκαμψαν τα μηχανοκίνητα του άξονα μιας και η τακτική αυτή άμυνας ήταν βασισμένη σε θεωρίες του Α' Π.Π.;...:Απορία:
|
Μας φτύνει όλη η Ευρώπη, οι συνέταιροι ντε, κι εμάς μας βλέπω πολύ χαλαρούς...
Χαλαρά ρε παίδες κάποτε θα σταματήσουν το φτύσιμο...!!! Συγνώμη, αλλά εγώ έχω περηφάνεια μέσα μου και δεν θέλω να με φτύνουν! |
Στον π........ μας λουλούδια....
θα μου γυρίσουν την πλάτη και είχα μια σκασίλα για τα Γαλλοχωριατάκια τι να σου πω... Ας ετοιμάζονται πάντως γιατί έρχεται και η σειρά τους αν θυμάστε την ιστορία με το ποντικάκι στην φάρμα και την ποντικοπαγίδα που δεν έδινε κανένας σημασία σειρά τώρα έχει η Ιταλία και πάει λέγοντας.. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:57. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!