![]() |
πωληση μπουφαν BMW RALLY 3
4 Συνημμένο(α)
Καλησπερα πουλαω bmw rally 3 λογω οτι εχω αδυνατιση και μου κολυμπαει πλεον και εχω φαει σκαλωμα και δεν το φοραω !!
Είναι σε αριστει κατασταση .. Φορεμενο 2 φορες μόνο φέτος και αυτο για καφε!!!!! 450 ευρω η καλυτερη τιμη ........πιο κατω δεν το συζηταω καν 670 το πηρα φετος!!!:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz οποιος προλαβει να με παρει τηλ: 6938038220 |
Απάντηση: πωληση μπουφαν BMW RALLY 3
Το νούμερο σε τι διαστάσεις αντιστοιχεί;Δηλαδή ύψος-βάρος.
|
Απόσπασμα:
|
56 ρε φιλε......:yz
|
Το 56 και εγώ το είδα.Εννοώ αν αντιστοιχεί σε XL ή XXL,γιατί από ότι γνωρίζω η BMW στα νούμερα είναι λίγο περίεργη.;)
|
εγω είμαι 1,86 ύψος και τότε ήμουν 105 κιλά γυμνασμένος όμως......τωρα τι να σας πω!!πηγαινεται σε καμια αντιπροσωπια και δοκιμαστε το σε 56
|
Φίλε μου όπως μπορείς να καταλάβεις είναι λίγο δύσκολο να πάω στην αντιπροσωπεία, γιατί η πιο κοντινή είναι στην Θεσσαλονίκη αλλά δεν με βολεύει να πάω.Γιαυτό σου ζητάω λεπτομέρειες(Συγνώμη αν σε κούρασα).Ζήτησα από έναν φίλο που έχει το ίδιο μπουφάν να μου το δώσει να το δοκιμάσω, γιατί είμαστε στον ίδιο σωματότυπο.Μόλις το δοκιμάσω θα σου πω.
|
ΚΑΛΟΠΟΥΛΙΤΟ:)
|
για προλαβεται....εχω δεχτει ηδη 3 τηλεφωνα και μου λενε περιμενε.......στο 4 τεταρτο το εδωσα!!!!!!!!!!!!1111111111111111:yz:yz:yz:yz
|
Φίλε Κώστα καλή σου μέρα.Δυστυχώς το μπουφάν δεν μου κάνει:yz:yz,γιατί το τρώω όλο το φαί μου:D:D.Καλοπούλητο.Παρεπιπτόντως φοβερό μπουφάν οφείλω να ομολογήσω!!;)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:43. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!