|  | 
| 
 ... χμμ... not bad! , (moto drift video!) ...ε!....καλως ειναι μωρε!...νταξ!...ναούμε!...το χει λιγο!....κλαϊν-μαϊν!...:D .... :) | 
| 
 Απάντηση: ... χμμ... not bad! , (moto drift video!) Τον ασχετο!!!! Και τους κωνους ριχνει και πεφτει κατω χαλβαδιαζοντας το κωλαρακι! Εγω θα το εκοβα τον ασχετο! | 
| 
 Απάντηση: ... χμμ... not bad! , (moto drift video!) ...ναι βρε φιλε ...και εγω αυτο λεω  ....μα τι κουλός! ......... :D | 
| 
 Απάντηση: ... χμμ... not bad! , (moto drift video!) :sm7::sm7::sm7: Γιαννάκη εκει στην Germany ειστε πίσω:cool::cool::cool: για δες εδώ:D:D:sm7::sm7::sm7: | 
| 
 Απάντηση: ... χμμ... not bad! , (moto drift video!) ....ωπααα!...χεχε!...εχεις δικιο φιλε μου!:D ...δεν το ειδα ο τρικουλος!..χεχε!..sorry!:) | 
| 
 Απάντηση: ... χμμ... not bad! , (moto drift video!) Απόσπασμα: 
 σχωρεμενος:D:D:p:p | 
| 
 Απάντηση: ... χμμ... not bad! , (moto drift video!) Μα να ρίχνει τους κώνους;;;;:sm7: | 
| 
 Απάντηση: ... χμμ... not bad! , (moto drift video!) Απόσπασμα: 
 :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: | 
| 
 Απάντηση: ... χμμ... not bad! , (moto drift video!) προκαλώ τους πάντες να δουν αυτό τ κWλαρ@κι και να ΜΗΝ πέσουν Αξίζει η σαβούρδα:sm7: | 
| 
 Απάντηση: ... χμμ... not bad! , (moto drift video!) Έλα μωρέ τον μ@λ@κ@.Δεν έκανε και τίποτα το σπουδαίο:D:D:D | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:26. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!