GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Που πουλιεται ΦΙΛΤΡΟΚΛΕΙΔΟ???? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25793)

kostaskyriakos 17-11-2011 20:41

Που πουλιεται ΦΙΛΤΡΟΚΛΕΙΔΟ????

καλησπερα
αποφασισα να αλλαξω μονος μ τα λαδακια στην μμηχανη...αφου εφοδιαστηκα με φιλτρο λαδιου και τα σχετικα λαδακια μ......δεν ειχα δει οτι για να βγαλεις το φιλτρο θες ειδικο κλειδι!!!!!!
ετσι μια και ηρθα στην αθηνα....και επειδη δεν ειμαι και σχετικος πηγα σημερα στην Μιχαλακοπουλου απο πανω μεχρι κατω που εχει ολο μαγαζια με ανταλακτικα και δεν βρηκα καν!!!!!!
ΘΕΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που μπορω να βρω φιλτροκλειδο για 1200 gs ADV '08?????ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ SAIT????ξερεται κανενα μαγαζι που να πουλαει σταντααρ ομως???:yz:yz:yz:yz

Capitain 17-11-2011 20:42

Απάντηση: Που πουλιεται ΦΙΛΤΡΟΚΛΕΙΔΟ????

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos ( 520806)
καλησπερα
αποφασισα να αλλαξω μονος μ τα λαδακια στην μμηχανη...αφου εφοδιαστηκα με φιλτρο λαδιου και τα σχετικα λαδακια μ......δεν ειχα δει οτι για να βγαλεις το φιλτρο θες ειδικο κλειδι!!!!!!
ετσι μια και ηρθα στην αθηνα....και επειδη δεν ειμαι και σχετικος πηγα σημερα στην Μιχαλακοπουλου απο πανω μεχρι κατω που εχει ολο μαγαζια με ανταλακτικα και δεν βρηκα καν!!!!!!
ΘΕΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που μπορω να βρω φιλτροκλειδο για 1200 gs ADV '08?????ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ SAIT????ξερεται κανενα μαγαζι που να πουλαει σταντααρ ομως???:yz:yz:yz:yz

ΣΤΑΝΤΑΡ στο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ !:D:D

black_hawk 17-11-2011 20:44

Εργαλείο αφαίρεσης φίλτρου λαδιού R 1200 GS - MotoRAID ;)

jtnakos 17-11-2011 20:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 520809)

:sm8:

kostaskyriakos 17-11-2011 21:06

sas eyxaristo!!!!!σιγουρα αυτο ή μηπως αυτο???
Εργαλείο αφαίρεσης φίλτρου λαδιού by: Wunderlich - MotoRAID

εχει δοκιμασει κανενας πιο απο τα δυο ειναι????για το 1200 adv

iagos 17-11-2011 21:19

1 Συνημμένο(α)
Σε οποιοδήποτε κατάστημα με επαγγελματικά εργαλεία.
Αυτά που έχει το Praktiker είναι για αυτοκίνητα και δεν κάνουν για τις μηχανές μας (τα φίλτρα στις BMW είναι χωστά).
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό (νούμερο P-12) για καρέ μίσης ίντσας αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχεις καστάνια για να το δουλέψεις έχει και κεφάλι γερμανο-πολύγωνου:

iagos 17-11-2011 21:23

Να προσθέσω ότι έχει επάνω του μια πατέντα που αν ζορίσεις το φιλτρο στο σφίξιμο το απελευθερώνει για να μην κάνεις ζημιά και ότι το είχα αγοράσει 8€. Υπόψιν, το φίλτρο λαδιού θέλει πολύ λίγη δύναμη, κανονικά το πας όσο πάει μόνο με το χερί.

kostaskyriakos 17-11-2011 21:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από iagos ( 520835)
Σε οποιοδήποτε κατάστημα με επαγγελματικά εργαλεία.
Αυτά που έχει το Praktiker είναι για αυτοκίνητα και δεν κάνουν για τις μηχανές μας (τα φίλτρα στις BMW είναι χωστά).
Εγώ χρησιμοποιώ αυτό (νούμερο P-12) για καρέ μίσης ίντσας αλλά δεν είναι απαραίτητο να έχεις καστάνια για να το δουλέψεις έχει και κεφάλι γερμανο-πολύγωνου:

εσυ απο που το πηρες φιλαρακι ομως να με βοηθησεις γιατι εχω παει σε 7 καταστηματα και δεν εχει κανενας.....αυτολεω εαν ξερει κανεις καποιο συγκεκριμεενο με ονομα??

nivam 17-11-2011 21:27

κι εγώ του Motoraid έχω, είναι μια χαρά, να ξέρεις μόνο ότι είναι σε 3/8'', ίσως χρειαστείς μια συστολή.;)

kostaskyriakos 17-11-2011 21:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nivam ( 520843)
κι εγώ του Motoraid έχω, είναι μια χαρά, να ξέρεις μόνο ότι είναι σε 3/8'', ίσως χρειαστείς μια συστολή.;)

αυτο με τα 9 ευρω ή το αλλο με τα 30 ευρω??

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:40.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!