![]() |
Γιατί έγινα μέλος...
Κατ αρχήν, καλώς σας βρήκα...
Δυστυχώς ακόμη δεν είμαι κάτοχος της αγαπημένης F 800 GS, αλλά επειδή το σκοπεύω τους επόμενους μήνες, θεωρώ αναγκαίο να ξέρω τα μονοπάτια που θα πρέπει να "βαδίσω"... Έγινα λοιπόν μέλος σας για να μπορώ να διαβάζω τις εμπειρίες σας και να κερδίσω από τα "προβλήματα" στα οποία ψάξατε τις λύσεις εσείς ήδη... Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα έχω την δυνατότητα να μοιραστώ μαζί σας όσα σας απασχόλησαν σχετικά με αυτό το διαμάντι της BMW και σας ευχαριστώ γι αυτό. Δεν είναι φυσικά το πρώτο μου φόρουμ - το ίδιο έκανα και πριν πάρω το αυτοκίνητό μου, το κινητό μου κτλ... Τα φόρουμ είναι πάντα καλύτερα από χίλια τεστ ντράιβ... Δυο λόγια για μένα, για να ξέρετε ποιος σας "μιλάει". Είμαι 40άρης πια, με δύο γλυκά κοριτσάκια. Ζω στην Αθήνα, εργάζομαι στην Παιανία, αυτή την στιγμή οδηγώ ένα σκούτερ Sym Gts 250i evo αλλά πριν από αυτό είχα ένα Super Tenere 750 το οποίο τελικά παρέδωσε "πνεύμα" εις Κύριον... Κάποια στιγμή της ζωής μου πίστεψα ότι μπορούσα να αποχωριστώ τις δύο ρόδες αλλά διαψεύστηκα πανηγυρικά... Το όνομά μου είναι Σωτήρης. Καλώς σας βρήκα λοιπόν... |
Απάντηση: Γιατί έγινα μέλος...
Φίλε Σωτήρη,
καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum... :D:D:D Καλή διαμονή και με το καλό γρήγορα, να βρεις την μπέμπα των ονείρων .....;) |
Γειά σου Σωτήρη και GTS 250 έχουμε,καλή διαμονή στο φόρουμ...
:) |
Απόσπασμα:
κριμα για το super tenere, αυτο και η αφρικανα ειναι απο τα ομορφα μηχανακια!! ευχομαι το καινουριο να ειναι ασπαστο ;) |
Καλώς ήρθες στο πιο ενημερωμένο και φιλικό φόρουμ
|
Καλως ηρθες Σωτηρη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το μονο σιγουρο ειναι οτι στο gsforum και θα μαθεις πολλα ...αλλα και θα περασεις καλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχομαι συντομα να παρεις και το μοτορι που ονειρευεσαι !!!!! :sm7: |
|
Καλώς ήρθες...
|
Καλως ήρθες Σωτήρη.
Με το καλό να σου κάτσει αυτό που ψάχνεις;) |
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Να είστε όλοι καλά! Το Σουπερ Τενερέ πράγματι ήταν το καμάρι μου κι ας μέτραγε 20 χρονάκια... :sm8:
Αλλά τώρα, η μπεμπούλα μου καρφώθηκε στο μυαλό με τρέλα... :cool: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:46. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!