![]() |
Φούσκα διαφορικού!
1 Συνημμένο(α)
καλησπερα ,ξερει καποιος πως μπορουμε να αλλαξουμε την φουσκα διαφορικου στο 1200 gs adv ??υπαρχει καποιο video ή φωτο??
τις φτιαχνει καποιος για να παραγγειλουμε σε after market?? η φουσκα είναι αυτη που δειχνω στην παρακατω φωτο: |
Απάντηση: Φούσκα διαφορικού!
Eιναι μεγαλη διαδικασια, την εχει ανεβασει καποιος στο advrider αλλα προσπαθησα για καμια 10 καρια λεπτα και δεν μπορω να την βρω.:yzΘα επανερθω με νεοτερα αν δεν με προλαβει κανεις αλλος.:)
|
Γυρω στα 40-45 ευρω παει η "μαμα" και αλλαζεται σε 20 λεπτα.. (Αλλαξα τη δικια μου πριν 4-5 μηνες και ειδα τη διαδικασια, η οποια ειναι πολυ απλη αλλα δεν τραβηξα βιντεο!! :D )
|
Απόσπασμα:
|
κριμα,θα βοηθουσε πολυ πιστευω να το βλέπαμε!
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
παιδιά η χρέωση και για τις δυο φουσκες σε εργασία στα εξουσιοδοτημενα ειναι πολυ μικρή και είναι μεγάλης αξίας η ζημιά που θα γίνει στον αξονα αν δεν γινει σωστά...
Νομιζω 30 ευρω χρεώνουν κ για τις δυο φουσκες... Δες μια αναζήτηση αλλα θα ψαξεις μονος σου:) |
Εγω το έκανα πριν 2-3 εβδομάδες. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σα δουλεια. Απλά θέλει κανά δυο εργαλεία που σίγουρα δεν θα τα έχεις πρόχειρα στο γκαράζ σου.
Έβγαλα κ φωτογραφίες αλλα είμαι τόσο καφρος που δεν έχω αξιοθει να τις ανεβασω ακόμα!! Αν πιάνει το χέρι σου μη το φοβηθεις κ αν είσαι κ απο Αθήνα, δεν έχω πρόβλημα να σου δανεισω τον εξολκεα κ το καρυδακι που χρειάζεται για να βγει το ψαλιδι. Μόνο ροποκλειδο δε μπορω να σου δώσω. Δανεικό το είχε παρει κ εγω. |
Απόσπασμα:
Aλκίνοε, γιατί δεν τις ανεβάζεις τώρα τις φωτογραφίες ??? Αν δυσκολεύεσαι, εδώ είμαστε εμείς ... ;) . |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:36. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!