GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Φούσκα διαφορικού! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=25983)

kostaskyriakos 24-11-2011 00:06

Φούσκα διαφορικού!

1 Συνημμένο(α)
καλησπερα ,ξερει καποιος πως μπορουμε να αλλαξουμε την φουσκα διαφορικου στο 1200 gs adv ??υπαρχει καποιο video ή φωτο??
τις φτιαχνει καποιος για να παραγγειλουμε σε after market??
η φουσκα είναι αυτη που δειχνω στην παρακατω φωτο:

jarhead 24-11-2011 03:21

Απάντηση: Φούσκα διαφορικού!

Eιναι μεγαλη διαδικασια, την εχει ανεβασει καποιος στο advrider αλλα προσπαθησα για καμια 10 καρια λεπτα και δεν μπορω να την βρω.:yzΘα επανερθω με νεοτερα αν δεν με προλαβει κανεις αλλος.:)

black_hawk 24-11-2011 03:22

Γυρω στα 40-45 ευρω παει η "μαμα" και αλλαζεται σε 20 λεπτα.. (Αλλαξα τη δικια μου πριν 4-5 μηνες και ειδα τη διαδικασια, η οποια ειναι πολυ απλη αλλα δεν τραβηξα βιντεο!! :D )

jarhead 24-11-2011 04:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 526164)
Γυρω στα 40-45 ευρω παει η "μαμα" και αλλαζεται σε 20 λεπτα.. (Αλλαξα τη δικια μου πριν 4-5 μηνες και ειδα τη διαδικασια, η οποια ειναι πολυ απλη αλλα δεν τραβηξα βιντεο!! :D )

Moνο 20 λεπτα? Στο ποσταρισμα ο ανθρωπος κατεβαζε ολο το swing arm ...:hmmm:Κριμα που δεν το τραβηξες βιντεο, στην επομενη μαλλον.

kostaskyriakos 24-11-2011 15:42

κριμα,θα βοηθουσε πολυ πιστευω να το βλέπαμε!

jtnakos 24-11-2011 16:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 526164)

Αρε Θαναση με αυτο που εγραψες τωρα ολοι μας θα παρακαλαμε ποτε να σου ξανα χαλασει για να την αλαξεις τραβοντας βιντεο η φωτο:D:D:D:D:D:D:D

vpentza 24-11-2011 16:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jarhead ( 526174)
Moνο 20 λεπτα? Στο ποσταρισμα ο ανθρωπος κατεβαζε ολο το swing arm ...:hmmm:Κριμα που δεν το τραβηξες βιντεο, στην επομενη μαλλον.

ο έμπειρος μηχανικός θέλει max 20 λεπτά να κάνει αυτή τη δουλειά...το έχω δει και εγώ live, αυτό που φαντάζει σε εμένα περίπλοκο και χρονοβόρο, για τον μηχανικό είναι παιχνιδάκι....το δύσκολο στο στέλεχος του swing-arm είναι μόνο το άνοιγμα στο καβούκι του "διαφορικού"...:cool:

siraxanz 24-11-2011 21:55

παιδιά η χρέωση και για τις δυο φουσκες σε εργασία στα εξουσιοδοτημενα ειναι πολυ μικρή και είναι μεγάλης αξίας η ζημιά που θα γίνει στον αξονα αν δεν γινει σωστά...
Νομιζω 30 ευρω χρεώνουν κ για τις δυο φουσκες...

Δες μια αναζήτηση αλλα θα ψαξεις μονος σου:)

Alkinoos 25-11-2011 02:21

Εγω το έκανα πριν 2-3 εβδομάδες. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σα δουλεια. Απλά θέλει κανά δυο εργαλεία που σίγουρα δεν θα τα έχεις πρόχειρα στο γκαράζ σου.
Έβγαλα κ φωτογραφίες αλλα είμαι τόσο καφρος που δεν έχω αξιοθει να τις ανεβασω ακόμα!!
Αν πιάνει το χέρι σου μη το φοβηθεις κ αν είσαι κ απο Αθήνα, δεν έχω πρόβλημα να σου δανεισω τον εξολκεα κ το καρυδακι που χρειάζεται για να βγει το ψαλιδι.
Μόνο ροποκλειδο δε μπορω να σου δώσω. Δανεικό το είχε παρει κ εγω.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 25-11-2011 03:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos ( 527153)
Έβγαλα κ φωτογραφίες αλλα ....................

Aλκίνοε, γιατί δεν τις ανεβάζεις τώρα τις φωτογραφίες ???

Αν δυσκολεύεσαι, εδώ είμαστε εμείς ... ;)

.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:36.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!