![]() |
Πωλείται ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κράνος BMW System-6
Ανοιγώμενο Ολοκαίνουργιο και παντελώς αφόρετο! μου το φέρανε δώρο πριν 2-3 μέρες αλλά δεν χρειάζομαι γιατί έχω ίδι αρκετά κράνοι :p
Είναι μαύρο και το νούμερο του είναι medium αλλά μπορώ να το αλλάξω και να πάρω ότι νούμερο και χρώμα θέλω αυθημερόν... Η τιμή του είναι 400 euro και φυσικά έχει και ολόκληρη την εγγύηση! |
Απάντηση: Πωλείται ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κράνος BMW System-6
Καλοπούλητο, πέρνα και απο την ενότητα Καλώς ήλθατε να σε καλωσορίσουμε,είναι λίγο άκομψο πρώτο μήνυμα να είναι πώλησης...:) |
[QUOTE=Falcon21;
Είναι μαύρο και το νούμερο του είναι medium αλλά μπορώ να το αλλάξω και να πάρω ότι νούμερο και χρώμα θέλω αυθημερόν... ![/QUOTE] Έτσι κι αλλιώς η τιμη που το δίνεις είναι πολύ καλή.... Αυτό το στολισμό τι το θες;;;; Μπας και σου κάνουν κανά παζάρι;;;; Αν νομίζεις Άντε αλάξε το :hmmm: |
Ουπς Σορυ τώρα κατάλαβα τι ενοεις.... Στείλε το κινητό σου σε pm γιατί 99% έκλεισε η δουλειά και θα σε καλέσω αύριο κατα της 12
|
Έχεις δίκιο Μαρκ επανορθώνω, απερυσκεψία μου :(
Θάνος έχεις pm! |
Δεν τον προλάβαμε τον φίλο του Θάνου αγόρασε...
Το κράνος πωλείται παιδιά ευκαιρία, ακόμα στο κουτί του είναι δεν το έχω ανοίξει! |
Απόσπασμα:
οταν το πα στο φιλαρακι μου μονο που δεν εκλαψε :yz:yz:yz |
το κρανος υπαρχει ακομη?
|
Το κράνος υπάρχει παιδιά και περιμένει στο κατάστημα, δυστιχώς όμως το χρώμα δεν αλλάζει! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει νουμεράκι που φοράει και αριθμ. κινητού σε πμ.
Ευχαριστώ... |
Κατά 90% πουλήθικε ευχαριστώ για ενδιαφέρων...
Αν αλλάξει κάτι μες την βδομάδα θα ενημερώσω και κρατίσω σειρά προτεραιότητας! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:56. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!