GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Καλά νέα 11 (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26215)

ckk 29-11-2011 19:21

Καλά νέα 11

Δύο νέες συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο πραγματοποιήθηκαν, απο την αστυνομία, σήμερα το πρωί, στην Αττική και στη Ρόδο.

Στον Διόνυσο Αττικής :Απορία:, συνελήφθη απο την οικονομική Αστυνομία 56χρονος επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτητης εκτυπωτικής εταιρείας :Απορία: :Απορία:, που πτώχευσε στις αρχές του 2011, για εκκρεμούσες οφειλές προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 2.059.455,58 ευρώ.

Στη Ρόδο, συνελήφθη απο αστυνομικούς της Ασφάλειας 30χρονος ιδιοκτήτης μιας εκ των παλαιότερων εταιρειών γαλακτοκομικών στο νησί, (65 χρόνια λειτουργίας), για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση συνολικού ύψους 544.426,38 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Ααααα, λες να είμαι εγώ...???!!!

... και να γράφω με WiFi μέσα από τις φυλακές? (Είμαι ικανός :D :D via my crooky HTC)

Θα χαιρότανε και το παρεάκι... που επιτέλους θα είχα πτωχεύσει, αααχαχαχα :sm7: :sm7: :sm7: :sm7:

frits 30-11-2011 21:00

Απάντηση: Καλά νέα 11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 531276)
Δύο νέες συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο πραγματοποιήθηκαν, απο την αστυνομία, σήμερα το πρωί, στην Αττική και στη Ρόδο.

Στον Διόνυσο Αττικής :Απορία:, συνελήφθη απο την οικονομική Αστυνομία 56χρονος επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτητης εκτυπωτικής εταιρείας :Απορία: :Απορία:, που πτώχευσε στις αρχές του 2011, για εκκρεμούσες οφειλές προς το Δημόσιο, συνολικού ύψους 2.059.455,58 ευρώ.

Στη Ρόδο, συνελήφθη απο αστυνομικούς της Ασφάλειας 30χρονος ιδιοκτήτης μιας εκ των παλαιότερων εταιρειών γαλακτοκομικών στο νησί, (65 χρόνια λειτουργίας), για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση συνολικού ύψους 544.426,38 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Ααααα, λες να είμαι εγώ...???!!!

... και να γράφω με WiFi μέσα από τις φυλακές? (Είμαι ικανός :D :D via my crooky HTC)

Θα χαιρότανε και το παρεάκι... που επιτέλους θα είχα πτωχεύσει, αααχαχαχα :sm7: :sm7: :sm7: :sm7:

Αν είσαι 56 πάντως δε σου φαίνεται με τίποτα....:sm7::sm7:

ckalfas 30-11-2011 21:38

Εντάξει, οδηγούνται στους εισαγγελείς... Οκ!

Μετά τι γίνεται;
Τα χρήματα τα παίρνει το κράτος;
Υπάρχει περίπτωση να χρωστά το κράτος πρώτα επιστροφή ΦΠΑ στους επιχειρηματίες;
Γιατί όλα αυτά μου φαίνονται να 'χαμε να λέγαμε; Επειδή έμαθαν ότι ως λαός τα καταπίνουμε όλα αμάσητα, απλά μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια...
Το δια ταύτα πιο είναι τελικά;

GeorgeP 30-11-2011 22:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckalfas ( 532344)

Μετά τι γίνεται;
Τα χρήματα τα παίρνει το κράτος; ;

50% της οφειλης μπροσταντζα για να αφεθει ελευθερος ο οφειλετης με τακτικη δικασιμο αλλα και παλι στα πλαισια του αυτοφορου το οποιο σημαινει εντος 3μηνου αν ενθυμουμαι καλως..

Απόσπασμα:

Υπάρχει περίπτωση να χρωστά το κράτος πρώτα επιστροφή ΦΠΑ στους επιχειρηματίες;;

βεβαιως και υπαρχει αλλα συμψηφισμος δυστυχως δεν εφαρμοζεται. Αρα ο οφειλετης αν δεν θελει να παει φυλακη πρεπει να καταβαλει το 50% οπως προειπα. Οι μεχρι τωρα συληφθεντες, πλην δυο (ΑΤΙΚΑΤ & Πετζετακης) που πηραν αναβολη λογω της μεγαλης οφειλης του κρατους προς αυτους, εχουν καταβαλει αυτο το 50%. Αυτοι οι δυο πρέπει να το καταβαλουν πριν το δικαστηριο ειδαλλως αν εφαρμοσθει ο νομος θα πανε φυλακη. Αδικως μεν διοτι τους χρωσταει το κρατος αλλα ''δικαιως'' δε στην κατασταση που βρισκεται η χωρα. Το ''δικαιως'' παει στο οτι αν καταβαλλουν αυτο το 50% σημαινει οτι εχουν πληρωθει τα δεδουλευμενα τους και δεν πληρωναν τα χρωστουμενα τους (για μενα). Κι ας τους χρωσταει και το κρατος.

Απόσπασμα:

Γιατί όλα αυτά μου φαίνονται να 'χαμε να λέγαμε; Επειδή έμαθαν ότι ως λαός τα καταπίνουμε όλα αμάσητα, απλά μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια...

Μπορει να ειναι και αυτο, αλλα μεχρι τωρα δεν πολυφαινεται αφου ολοι αυτοι πληρωνουν αυτο το 50%....απότι διαβαζω τουλαχιστον διοτι στα δικαστηρια δεν ειμαι παρων!!

ckk 30-11-2011 22:35

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από frits ( 532324)
Αν είσαι 56 πάντως δε σου φαίνεται με τίποτα....:sm7::sm7:

52 όμως πλησιάζω. :D :D

Απόσπασμα:

Μετά τι γίνεται;
Τα χρήματα τα παίρνει το κράτος;
Υπάρχει περίπτωση να χρωστά το κράτος πρώτα επιστροφή ΦΠΑ στους επιχειρηματίες;

Ότι τους αφήνουν ελεύθερους... Νεύρα Νεύρα

Σαν τον Ψωμιάδη ένα πράμα, να καταλάβεις.
Νεύρα Νεύρα

DoctorAbo 30-11-2011 23:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 532358)
50% της οφειλης μπροσταντζα για να αφεθει ελευθερος ο οφειλετης με τακτικη δικασιμο αλλα και παλι στα πλαισια του αυτοφορου το οποιο σημαινει εντος 3μηνου αν ενθυμουμαι καλως..

Τσου, δεν πληρώνουν το 50%.!!!!

Επειδή πρόκειται για διαρκές κακούργημα τους πάνε μεν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι οποίοι απαγγέλλουν την κατηγορία και επιβάλλουν περιοριστικά μέτρα. Τα περιοριστικά μέτρα προβλέπουν 2 εκ των εξής τριών :

- απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
- παρουσία στο οικείο Α.Τ. κάθε πρώτη
- χρηματική εγγύηση

Αν αποδεδειγμένα ο κακουργηματίας δεν έχει μια του επιβάλλουν τα 2 πρώτα και τον στέλνουν σπίτι του !!!!!!

(αν βέβαια ο υπόχρεος έχει πολλά λεφτά στον ήδη μπλοκαρισμένο τραπεζικό του λογαριασμό μπορεί και να τον εκβιάσουν ζητώντας το 50% 50% που ειπώθηκε).

ckk 01-12-2011 10:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo ( 532380)
Τσου, δεν πληρώνουν το 50%.!!!!

Επειδή πρόκειται για διαρκές κακούργημα τους πάνε μεν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι οποίοι απαγγέλλουν την κατηγορία και επιβάλλουν περιοριστικά μέτρα. Τα περιοριστικά μέτρα προβλέπουν 2 εκ των εξής τριών :

- απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
- παρουσία στο οικείο Α.Τ. κάθε πρώτη
- χρηματική εγγύηση

Αν αποδεδειγμένα ο κακουργηματίας δεν έχει μια του επιβάλλουν τα 2 πρώτα και τον στέλνουν σπίτι του !!!!!!

(αν βέβαια ο υπόχρεος έχει πολλά λεφτά στον ήδη μπλοκαρισμένο τραπεζικό του λογαριασμό μπορεί και να τον εκβιάσουν ζητώντας το 50% 50% που ειπώθηκε).

Έτσι ακριβώς. Π.χ. μετά το τεράστιο σκάνδαλο με τον Κοντομηνά, δεδομένων δε και των περιουσιακών του στοιχείων, το μόνο που κάνει είναι να παρουσιάζεται κάθε 1η και 15 στο ΑΤ Κηφισιάς.

Περιουσιακά στοιχεία... ανέπαφα.

DoctorAbo 01-12-2011 10:38

Σε σχέση με όλη αυτή την ιστορία πρέπει να ξέρουμε ότι δεν είναι γεμάτη από απατεώνες & καρχαρίες. Εμπεριέχει πολύ μεγάλο ποσοστό τίμιων επιχειρηματιών οι οποίοι απλώς κατέρρευσαν και δεν έχουν μια. Μη ξεχνούμε ότι υπάρχει και η θεωρία του εξιλαστήριου θύματος με αυτούς που μαζεύουν απ τη λίστα και ο νοών νοείτω.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:38.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!