![]() |
Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Καλημερα GS FORUM...:)
Να χετε ολες και ολοι μια ομορφη Κυριακη..;) |
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Καλημέρα Παναγιώτη! Καλημέρα, χουζούρη κόσμε, εκεί έξω!! Ομορφη Κυριακή ξημερώνει!!! Ξυπνάτεεεεεεεεεεεε |
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο,καλη Κυριακή να έχουμε.Καλημέρα Παναγιώτη,καλημέρα Κωνσταντίνα.:):):)
|
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
καλημέρα!!
καλημέρα παναγιώτη,καλημέρα κορίτσια! |
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Απόσπασμα:
και γίνετε πιο όμορφη με τον luciano ευχαριστούμε!:) |
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Γεια σου και πάλι, αγόρι! Λοιπόν, εδώ σάς έχω μια συνταγή για κρουαάν με merenda.....για τ' αγαπημένα σας πρόσωπα και για να ξεκινήσετε τη μέρα σας γλυκά κι απολαυστικά!! ;) Είναι, βέβαια, στα Ιταλικά, αλλά είναι πολύ εύκολο να την καταλάβετε κι αν δεν τα μιλάτε. Το μόνο που ίσως χρειάζεται επεξήγηση είναι ότι τα άσπρα ξύσματα είναι ζάχαρη κρυσταλλωμένη ( μπορείτε να την αντικαταστήσετε με ζάζαρη άχνη, ή τρούφα, ή και να την παραλείψετε, αναλόγως τα γούστα σας ). Επίσης, τη merenda, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με κάποια μαρμελάδα, ή άλλου είδους κρέμα, της αρεσκείας σας. :D Το ψήσιμο των γεμιστών κρουασάν γίνεται πάνω σε χαρτί ψησίματος και στους 100 βαθμούς Κελσίου για 10-15 λεπτά. Καλή σας όρεξη ( ή καλή σας απόλαυση, όπως συνηθίζεται τελευταία.... ) !:D |
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: Καλημερες καλησπερες και καληνυχτες 4/12/2011
Καλημερα σε ολη την παρεα:)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!