![]() |
Ναι, και τριβάλιτσος τώρα....
Το προυγούμενο Σαββατοκύριακο, εκτός που πέρασα πανέμορφα, έλαβα και το δωράκι μου από τον Jtnako (χαρίζετε), έκλεισα και αγορά βαλίτσες για το εργαλείο... Η "εμπορική" (:D:D) συμφωνία κλείστηκε μεταξύ εμού και του Βασιλάκη vpentza... Mου έκανε μία πολύ καλή τιμή και ευκολίες πληρωμής, ενόψη κρίσεως...:D:D Γι' αυτό δημόσια, θέλω να πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Βασίλη και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αλλά και για την πολύ καλή τιμή στις βαλίτσες/βάσεις (Νοnfango), οι οποίες είναι ύστατα προσεγμένες και σε άριστη κατάσταση.... Και λίγες φώτο από το "εξοπλισμένο" εργαλείο τώρα... http://img821.imageshack.us/img821/4...1115070001.jpg Ετοιμος για Nordkapp τώρα!!!:D:D Και όπως μου είπε η "ρεμαλοπαρέα" μου στο Βόλο, τώρα έχω βαλίτσες σωστές, πριν με τα σαμάρια, είχα κρeμασμένα τους "όρχεις" του ελέφαντα!!!!:sm7: Αντε καλά μας ταξίδια τώρα....:) (γουστάρω γιατί αυξήθηκε και ο χώρος για κανένα τσίπουρο παραπάνω, χωρίς να τσακώνομαι με το έτερο ήμισυ:p:p) ;););) |
Απάντηση: ΤοΝαι, και τριβάλιτσος τώρα....
τωρα εισαι ετοιμος να οργώσεις τον πλανητη... :D:D:Dκαλοταξιδες Αργυρη!!! :):) |
Απόσπασμα:
:DΑργύρη μου αρέσει η δημιουργική σου σκέψη:D:D:D Καλορίζικες οι βαλίτσες, καλοτάξιδες |
Και σου πανεεεεεεεεε...μουρλια:pΚαλοριζικες Αργυρακο και καλοταξιδες.;):):)
|
Με γειες! Καλοταξιδος!! :sm8:
|
με γεια σου αργυρη και καλοταξιδες:)
|
Κουκλα το εργαλειο Αργυρη,καλα ταξιδια πλεον..;):)
|
Καλα φορτωματα Αργυρακο....μεγιες!!Ταιριαζουν και με την σελα...;);)
|
Κούκλα έγινε η μπουμπού καλοριζικες και παντα φορτομένες για καλα ταξιδια
|
Μεγειες Αργυρη! Το αλογο ειναι ετοιμο για σαμαρωμα και πολλα χλμ! ;):);) υ.γ. οι Nonfago ειναι πολυ καλες και με φοβερους χωρους! ειχα και γω κεντρικι στο fundurακι μου!;) |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:10. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!