![]() |
Εύρεση Εργασίας
Μιας και πρόσφατα παθών, πως θα σας φαινόταν μια ενότητα, οπου οι άνεργοι συνάδελφοι μπορούν να γράψουν τι ψάχνουν και αντιστοίχως όσοι έχουν κάποια πληροφορία να την εκθέτουν???
|
Απάντηση: Εύρεση Εργασίας
Απόσπασμα:
|
:sm8:
Καλή η ιδέα σου αλλά επειδή κάποιος που ψάχνει για δουλειά ίσως διστάσει να το γράψει για διάφορους λόγους μπορεί να ανοίξει και μια ενότητα από αυτούς που προσφέρουν δουλειά |
Απόσπασμα:
Εκτός και αν η προηγούμενη εργασία του ήταν λαθρέμπορος....δεν είναι ντροπή δουλειά ζητάει κάποιος όχι δωρεά...έτσι το βλέπω εγώ... αλλά σαφέστατα μπορεί να γίνει και μια εγγραφή για όσους έχουν υπόψη θέσεις εργασίας |
Απόσπασμα:
Σκέψου και την ψυχολογία αυτού που για οποιοδήποτε λόγο έχασε τη δουλειά του. Δεν είμαι αντίθετος στο να ξεκινήσει αυτη η ενότητα αλλά θα βοηθήσει και η προσφορά εργασίας όπου μετά μέσω πμ τα π΄ραγματα είναι πιο διακριτικά |
Να προχωρήσει...
Καλή ιδέα!:cool: |
Νομίζω πιο εύκολο θα ήταν να γραφουν αυτοί που προσφέρουν θέσεις εργασίας και όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνεί.
|
Απόσπασμα:
+1200 και πιό ....Διακρητικο:cool::cool::cool: |
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
Γιώργο καλή ιδέα όντως!:rolleyes: Ισως προλάβει και εμένα προτού ανοίξω νέα αγγελία στα γενικά ζήτησης. |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:45. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!