GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Κουβαλάτε φαρμακείο μαζί σας ;;; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26950)

Hlias1200gs 22-12-2011 13:29

Κουβαλάτε φαρμακείο μαζί σας ;;;

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα, αλλά είναι μια σκέψη που έχω από παλιά. Θα έπρεπε να έχουμε πάντα μαζί μας κάποια αναγκαία;;;; Έχει φτιάξει κανείς κάτι;;;; Για ρίξτε καμιά ιδέα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

264George 22-12-2011 13:39

Απάντηση: Κουβαλάτε φαρμακείο μαζί σας ;;;

υπάρχουν κάποια έτοιμα
που καλύπτουν σε μεγάλο
βαθμό.

εγώ έχω αυτό που
σε πιάνει και πολύ χώρο.

Σετ πρώτων βοηθειών | Waterproof

nikos-x 22-12-2011 14:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 264George ( 551475)
. . . εγώ έχω αυτό που
σε πιάνει και πολύ χώρο. . .

Μετά την τελευταία παρακολούθηση σεμιναρίου σχετικά με τις πρώτες βοήθειες, θα προσθέσω στο φαρμακείο, και την μάσκα για το φιλί της ζωής και την γάζα εγκαυμάτων .

tattoopanther 22-12-2011 14:19

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από hliags ( 551463)
Θα έπρεπε να έχουμε πάντα μαζί μας κάποια αναγκαία;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σε χωμάτινες εξορμήσεις και σε ταξιδάκια .
,πάντα κουβαλάω .
,αχρείαστο να είναι.,.,.,

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από 264George ( 551475)
υπάρχουν κάποια έτοιμα
που καλύπτουν σε μεγάλο
βαθμό.

εγώ έχω αυτό που
σε πιάνει και πολύ χώρο.

Σετ πρώτων βοηθειών | Waterproof

είναι πολύ καλό αυτό.,.,

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 551494)
, θα προσθέσω στο φαρμακείο, και την μάσκα για το φιλί της ζωής και την γάζα εγκαυμάτων .

έτσι να κουβαλάμε .,.,αλλα να ξέρουμε τι κουβαλάμε.,., και πώς χρησιμοποιούνται .,.αυτά που κουβαλάμε.,.,

Skyhigh 22-12-2011 14:23

Απόσπασμα:

Μετά την τελευταία παρακολούθηση σεμιναρίου σχετικά με τις πρώτες βοήθειες, θα προσθέσω στο φαρμακείο, και την μάσκα για το φιλί της ζωής και την γάζα εγκαυμάτων .

Μπράβο που παρακολουθησες σεμινάριο πρώτων βοηθειών Νίκο, απο τότε που το έκανα και γω- και πιστεύω είναι κάτι που όλοι μας πρέπει να παρακολουθήσουμε- εχω πάντα στο πορτοφόλι μου μάσκα για παροχή τεχνητής αναπνοής και στα ταξίδια είτε με μηχανή είτε στο βουνό ένα τσαντακι πρώτων βοηθειών της lifesystems http://www.lifesystems.co.uk/psec/fi...st_aid_kit.htm

REK 22-12-2011 16:51

σε ταξείδια ΠΑΝΤΑ...

geod 22-12-2011 19:48

Απόσπασμα:

Συμφωνα μα τις τελευταίες οδηγίες του P.H.T.L.S (pre hospital trauma support) δεν είναι τόσο απαραίτητες οι εμφυσήσεις όσο οι θωρακικές πιέσεις για την Κ.Α.Α. δηλ αν δεν έχεις μάσκα και πιστεύεις ότι κινδυνεύεις να κολλήσεις κάτι προχωράς μόνο σε θωρακικές πιέσεις.

nikos-x 22-12-2011 20:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από geod ( 551768)
. . . αν δεν έχεις μάσκα και πιστεύεις ότι κινδυνεύεις να κολλήσεις κάτι προχωράς μόνο σε θωρακικές πιέσεις.

Αν είσαι μόνος, ναι, δίνεις περισσότερη βαρύτητα στις θωρακικές πιέσεις.
Κάποιοι επιμένουν ακόμα πως πρώτα δίνουμε το "φιλί της ζωής", έστω και για μία φορά.

Η μάσκα, διώχνει τις όποιες φοβίες θα εμφανιστούν με την εικόνα που θα αντικρίσεις.

ΥΓ: Ακόμα μαθαίνω :)

geod 22-12-2011 20:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 551787)
Κάποιοι επιμένουν ακόμα πως πρώτα δίνουμε το "φιλί της ζωής", έστω και για μία φορά.

Η μάσκα, διώχνει τις όποιες φοβίες θα εμφανιστούν με την εικόνα που θα αντικρίσεις.

:sm8:

Syvaris 22-12-2011 20:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 551787)

....πως να δίνεις το φιλί της ζωής????

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:48.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!