![]()  | 

ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ARKA-5/1/12 

Την Πέμπτη 5/1/2012 θα βρίσκεται στην πόλη μας ο φίλος μας Δημήτρης(arkas).............;);) Έτσι λοιπόν είπαμε να πιούμε το μεσημεράκι ένα καφεδάκι για να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλάξουμε ευχές για το 2012:) Θα είμαστε στις 15:00 στο καφέ "PEOPLE" Κουντουριώτου 1 Πλατεία Ελευθερίας Θα χαρούμε πολύ να έρθετε  παρόλο που είναι λίγο δύσκολη η ώρα λόγω δουλειάς:cool::cool:  | 

Απάντηση: ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ARKA-5/1/12 

Ωχ!!!!!!! 
	Θα μου τον ρημάξετε τον Αρκάκο.....:sm7::sm7::sm7:  | 

Απόσπασμα: 

ας καθοτανε απογευματακι και θα εβλεπε αυτος.,.,.,.,.:D  | 

Απόσπασμα: 

| 

ότι απέμεινε του Αρκά στη Θεσσαλονίκη θα το αποτελειώσουμε στις Σέρρες .... μέσα και εγώ!  :sm7: 
	 | 

Καλα να περασετε φιλαρακι αλλα μεσημεριατικα? 
	Ετσι απλα χωρις κανενα κοψιδι? Η θα οργανωθητε το βραδυ?:p:p:p:p  | 

Απόσπασμα: 

| 

Απόσπασμα: 

| 

Φαγωθήκατε λυσσάρες:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:Έναν καφέ είπαμε να πιούμε μεσημέρι και μας πήρατε ψιλό γαζί.............Τέλος πάντων υπάρχουν τελικά αλλαγές στο πρόγραμμα . . . . . . . . . Την Πέμπτη 5/1/2012 θα βρίσκεται στην πόλη μας ο φίλος μας Δημήτρης(arkas).............;);) Έτσι λοιπόν είπαμε να πιούμε το ΒΡΑΔΥ ένα καφεδάκι για να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλάξουμε ευχές για το 2012:) Θα είμαστε στις 20:00 στο καφέ "STAVROS" Εθνικής Αντιστάσεως 3-Πλατεία Ελευθερίας Άντε κουνηθείτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D:D:D:D:D  | 

Με το καλό καλά να περάσετε να μου προσέχετε το φιλαράκι μου . :) :) ;) Πάν μέτρον άριστον . :D :D :D  | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:27. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!