![]() |
BMW GS EXPERIENCE
AΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ EDITORIAL ΓΙΑ ΤΑ GS
ΜΕΡΟΣ 1 ΜΕΡΟΣ 2 |
Απάντηση: BMW GS EXPERIENCE
:D:D:D |
Καλά... μας έχεις κάνει κομμάτια!!!
Ευτυχώς έχουμε τις αρκουδότσαρκες και θυμόμαστε για κανα χρόνο...:D |
Δώσεεεεεεεεεεεε!!!
Πιο πολύ μου αρέσουν οι ηλικίες των αναβατών...;) Πολύ ωραία videακια... |
:):):)
|
Απόσπασμα:
ΥΓ. Montage θα σας κάνει ο sliv και soundtrack o Δαναός !...:sm7: |
Απόσπασμα:
Έρχεται Σταύρο...!!! Με το καλό!!! Περιμένουμε πως και πως...!!! |
Υλικό για όνειρα που λένε...Θυμήθηκα που πριν χρόνια όταν βρήκα τη σελίδα του Heldge Petersen (πριν φτιάξει την εταιρεία για τα οργανωμένα ταξίδια) του είχα στείλει μέιλ και τον ρωτούσα "πώς γίνεται να γυρνάει κάποιος τον κόσμο για 10 χρόνια, πού θα βρω ένα φορτηγό λεφτά?" Μου απάντησε "δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων, κάπως θα τα βολέψεις, μπορείς όμως να βρεις το χρόνο?"
|
Απόσπασμα:
Αν είχα εξασφαλισμένο εισόδημα η δεν με ανυσηχούσε το οικονομικό μου μέλλον, τότε τι με περιορίζει σε θέμα χρόνου? Μην ακούω τέτοια ρομαντικά... Μέχρι ρήτορας θα μπορούσα να γίνω αν δεν ανάλωνα τη φαιά μου ουσία στα ρεαλιστικά της ζωής... (Βλέπε Αρχαίοι Ελληνες...);) Αν με σπονσοράρει κάποιος θυσία θα γίνω να μεταλαμπαδεύσω το Αρχαίο Ελληνικό πνεύμα ανά τον κόσμο...:sm7: ΕΥΚΟΛΑ!!! |
νομιζω οτι εντελει οτι χρονοσ ειναι το προβλημα και οχι το χρημα να γυριζεις τον κοσμο.εχουμε πηξει στην εικονικη αναγκη που δεν μπορουμε χωρις αυτα που εχουμε .Η ζωη θελει να ζεισ λιτα ο κυριος αυτος που εχει την εταιρεια γυριζε τον κοσμο με ενα ταπεινω r 80 και υστερα ανοιξε ο δρομοσ για οτι κανει συμπερασμα παρε ενα σακιδιο ενα ποδηλατο ενα μοτο μικρο και εφυγεσ τοσο απλα για αρχη δεν ειναι αναγκη να εχεις το super ντουπερ μοτο με 2000 μπιμπλικια και στο φιναλε ξεπουλα οτι εχεις στο βωμο του στοχου οσο για την συνεχεια μπορεις να δουλευεισ ευκαιριακα να παιζεισ μουσικη στο δρομο εαν θελεις κατι το κανεις αλλα εμεις δεν το κανουμε γιατι????
ισωσ δεν μπορουμε να ξεβολευτουμε...........και ιδιωσ εδω στην ελλαδα υπαρχει αυτη η συνηθεια.....φιλοι μου απο ολανδια με ποδηλατα τουσ φιλοξενησα ηρθαν απο ολανδια και πηγαινουν τωρα που μιλαμε ινδια αυτααααααααααα...τα αλλα ολα τα ακουω βερεσε...........και οσο για τους σπονσορες που ειναι στη μοδα και αυτη γιατι να μας σπονσοραρει δεν κανουμε και κατι σπουδαιο εκ του ασφαλους να καβαλαμε μια μοτο και να γραφουμε χιλιομετρα που εξω το κανουν απο μικρα παιδια μεχρι γεροντες απο ποδηλατα μεχρι τροχοσπιτα και εγω δεν ξερω με τι δεν κανουμε κατι φοβερο .......http://www.vespanda.com/foto.html δεστε και αυτο ..........τοσο απλα.......... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:51. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!