![]() |
Στα Carrefour....
Στα καρφουρ μια μέρα κάποιος στο ταμείο την ώρα που πλήρωνε θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει να πάρει προφυλακτικά. Λέει λοιπόν στην ταμία:
Πελάτης: Μήπως μπορεί κάποιος να μου φέρει προφυλακτικά εδώ στο ταμείο δίότι τα ξέχασα? Ταμίας: Τι νούμερο? Πελάτης: Δεν ξέρω Ταμίας: Κατεβάστε το παντελόνι σας. Η ταμίας τον ψαχουλεύει και πάει στο μικρόφωνο: "Προφυλακτικά Large στο ταμείο 5 παρακαλώ" Ενας τύπος απο πίσω στην ουρά που παρακολουθούσε, του άρεσε το όλο σκηνικό, και σκέφτηκε να κάνει το ίδιο. Πελάτης: Μήπως μπορεί κάποιος να μου φέρει προφυλακτικά εδώ στο ταμείο δίότι τα ξέχασα? Ταμίας: Τι νούμερο? Πελάτης: Δεν ξέρω Ταμίας: Κατεβάστε το παντελόνι σας. Η ταμίας τον ψαχουλεύει και πάει στο μικρόφωνο: "Προφυλακτικά Medium στο ταμείο 5 παρακαλώ" Είναι ένας πιτσιρικάς πιο πίσω στην ουρά ο οποίος είδε και τα δύο σκηνικά, και τρελάθηκε, και μιας και δεν είχε ποτέ στην ζωή του live επαφή σεξουαλικού τύπου, σκέφτηκε να κάνει το ίδιο. Οταν λοιπόν έφτασε η σειρά του: Πιτσιρικάς: Μήπως μπορεί κάποιος να μου φέρει προφυλακτικά εδώ στο ταμείο δίότι τα ξέχασα? Ταμίας: Τι νούμερο? Πιτσιρικάς: Δεν ξέρω Ταμίας: Κατεβάστε το παντελόνι σας. Η ταμίας τον ψαχουλεύει και πάει στο μικρόφωνο: . . . . . . . . . . . . "Κουβά και σφουγγαρίστρα στο ταμείο 5 παρακαλω!!" |
Απάντηση: Στα Carrefour....
:sm3::sm3: |
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
:sm7:
|
:sm7::sm7:
|
:sm3::sm3: |
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
|
|
|
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!