GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Φουσκάλες στο καπάκι του κινητήρα (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=27996)

papas_14 26-01-2012 12:49

Φουσκάλες στο καπάκι του κινητήρα

Καλημέρα σε όλους παιδιά ....
έχω μία απορία .... σε πολλά F650GS κυριώς χρονολογιών 2000-2004 έχω παρατηρήσει έντονες φουσκάλες στο χρώμα από το καπάκι του κινητήρα ... γιατί συμβαίνει αυτό ρε παιδιά! μία φορά που είχα ρωτήσει ένα μάστορι μου έιχε αναφέρει δυστοκία του χρώματος ... περίεργο φαινόμενο! αν έχει κανείς καμία άποψη επί του θέματος ή το έχει ψάξει θα το εκτιμούσα ....

MIARO 26-01-2012 15:48

Απάντηση: Φουσκάλες στο καπάκι του κινητήρα

φιλε μου αυτο οφειλεται στην οξειδωση του αλουμινιου.....

papas_14 26-01-2012 16:43

και πρακτικά μπορεί να δοθεί μία λύση σε αυτό? άρα να φανταστώ ότι δεν είναι μία παθογένεια της μηχανής?
ευχαριστώ για την απάντηση.

MIARO 26-01-2012 16:56

οχι φιλε μου κανενα προβλημα!!φυσιολογικοτατο!!
αλλωστε δες ζαντες αλουμινιου σε auto κ θα δεις οτι οπου εχει φυγει εστω κ λιγο το χρωμα θα δεις γυρω του αυτες τις φουσκαλες.

MIARO 26-01-2012 16:57

για επισκευη πρεπει να τριφτει κ να βαφτει ο κορμος της μηχανης με χρωμα αν8εκτικο στισ υψλες θερμοκρασιες

papas_14 26-01-2012 17:00

έχετε ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να βελτιώσω το οπτικό αποτέλεσμα? μια και είμαι λίγο μιρμίρης με τη μηχανή? :D ή πρέπει να αλλάξω όλο το καπάκι?

ευχαριστώ για την παραπάνω απάντηση ήσουν κατατοπιστικότατος απλά την είδα με καθυστέρηση!

MIARO 27-01-2012 19:08

βγαλε το καπακι,τριψτο με ενα ψιλο γυαλοχαρτο κατα προτιμηση νερου,(800-1000).
αγοραζεις ενα σπρει σ αυτο το χρωμα(για υψηλες θερμοκρασιες) στεγνωνεις καλα το καπακι κ το περνας δυο χερια...

Υ.Γ. σε οποιοδηποτε καταστημα με χρωματα αν πεισ το σκοπο σου σιγουρα 8α σου δωσουν τα σωστα!απλα επισημανε τους οτι δεχεται υψηλες θερμοκρασιες

papas_14 27-01-2012 21:54

Ευχαριστώ πολύ και για το χρόνο σου και για τις συμβουλές .... θα γίνει απόπειρα σύντομα και θα αναρτήσω φωτογραφέις πριν και μετά! ευχαριστώ και πάλι! ;)

ALX 29-01-2012 14:27

Kαλά... αυτό στα boxer είναι must. Στα καπάκια των κεφαλών έχω γεμίσει "σπυριά". Τώρα μπαίνει στην εφηβεία η μπέμπα μου κι άρχισε η ακμή :sm7:

alfred69 07-02-2012 16:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από papas_14 ( 586090)
Ευχαριστώ πολύ και για το χρόνο σου και για τις συμβουλές .... θα γίνει απόπειρα σύντομα και θα αναρτήσω φωτογραφέις πριν και μετά! ευχαριστώ και πάλι! ;)

Εγώ θα το έδινα στο μάστορα:cool:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:42.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!