![]() |
Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση;
Παρακολουθώ τις ειδήσεις σε ιντερνετ και τηλεόραση.
Τις τελευταίες μέρες ακούμε διαρκώς για ολα αυτά που ζητούν οι δανειστές. Τώρα λένε και για ιταμό ύφος των τροϊκανών. Ουσιαστικά έχουν στηλώσει τα πόδια και ζητούν αύξηση των μέτρων που έχουν οδηγήσει τη χώρα στα #####. Προφανώς δε θέλουν να παραδεχτούν ότι η συνταγή τους είναι λάθος. Δεν παραγνωρίζω τα λάθη της δικής μας ηγεσίας, αλλά η επιμονή τους φτάνει στα όρια της "γενοκτονίας". Προσωπικά πιστεύω ότι η κυβέρνηση πρέπει να βάλει πιά το όπλο στο τραπέζι. Το έχουμε το όπλο! Αν πιστεύουν ότι ταπεινώνοντας έναν ολόκληρο λαό θα κερδίσουν είναι γελασμένοι. Ζούμε ιστορικές μέρες.... |
Απάντηση: Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση;
Με αγάπη. Δες το. Και πες μου ποιοι θα πάρουν όπλο.....?http://www.gsforum.gr/Μου-τη-δίνει-π...ντε-28026/
|
Δε διαφωνώ.... πρέπει όμως να γίνει κάτι...και τελικά θα γίνει νομίζω, δεν το βλέπω να περνούν πιά από τη Βουλή τέτοια μέτρα....
|
Η κυβέρνηση έχει πάει πολύ μπροστά για να πάει πίσω. Από εδώ και πέρα το λόγο έχουμε όλοι εμείς. Και δεν βλέπω να έχουμε διάθεση για κάτι διαφορετικό. Οπότε το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.
|
ποια κυβερνηση??????????? των τραπεζων και του ΔΝΤ???????? οταν εκλεξουμε κυβερνηση.........να μιλησουμε για κυβερνηση;) |
Απόσπασμα:
|
Ανεκαθεν, το προβλημα αυτου του τοπου, ηταν το.. "ΦΑΚΕΛΑΚΙ"!
Ειτε περιειχε ψηφοδελτιο, ειτε 500ευρω.. |
Ειναι αργα :hmmm:
|
Απόσπασμα:
|
Μηπως θα πρεπε να τα μαζευουν και να πανε προς Σαουδικη Αραβια μερια (οπως και καποιοι αλλοι απο την απεναντι μερια της Μεσογειου), που επισης δεν τους ειχε εκλεξει ο λαος????
Αει σιχτιρ πια! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:29. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!