![]() |
Εξυπνες Παρατηρήσεις!!!
Από mail που μου έστειλαν
· Η γριά KODAK έχει το ZOUM IN. · Οι Έλληνες παρακολουθούν τούρκικα σίριαλ και όλος ο υπόλοιπος κόσμος ελληνικό δράμα. · Κι όμως, το sex είναι σαν την μπιρίμπα. Αν δεν έχεις καλό ταίρι πρέπει να έχεις καλό χέρι. · ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Όταν παντρευτείτε να υπογράψετε με μολύβι. · Πόσο λυπάμαι τις γυναίκες που λένε ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι. Αν είχαν αξιοπρέπεια δεν θα ήξεραν όλους τους άντρες. · Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Google πρέπει να είναι γυναίκα, επειδή έχει την απάντηση για τα πάντα. · Μου αρέσει να βλέπω το video του γάμου μου ανάποδα. Τρελαίνομαι για την στιγμή που βγάζω τη βέρα και την κοπανάω απο την εκκλησία. · Τι έκανε ο Χίτλερ με τη γυναίκα του στο κρεβάτι? Ναζάκια. · Γιατί οι άντρες είναι σαν τα σαλιγκάρια; Γιατί έχουν κέρατα, τους τρέχουν τα σάλια και νομίζουν ότι το σπίτι είναι δικό τους. · Τέσσερις άνθρωποι έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου: Η Εύα, ο Νεύτωνας, ο Γ. Τέλλος και ο Steve Jobs. Από τους 4, τη μ@λ@κί@ την έκανε η γυναίκα. Σημείωση: Διαφωνώ με την τελευταία, δεν είμαι μισογύνης, χάρην αστεϊσμού συμπεριελήφθει:) |
Απάντηση: Εξυπνες Παρατηρήσεις!!!
Απόσπασμα:
|
:D :D :D |
Απόσπασμα:
Αμαν, να μην αγιάσει άνθρωπος εδώ μέσα:D:D:D:D έχουμε τόσες και τόσο καλές φίλες εδώ ! Σεβασμός!:) |
:sm7:
|
:D
|
:D:D:D
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!