GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=28357)

tassos85 07-02-2012 22:57

Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση
 
Τον τελευταίο καιρό είχα παρατηρήσει τρέμουλο στο πίσω τμήμα της μηχανής και ανακάλυψα πως η πίσω ζάντα μου είχε στραβώσει. Έψαξα λοιπόν κάποιον να την πάω για ακτινολόγηση και τελικά κατέληξα στη mono-moto. Εκεί ο άνρωπος την είδε και μου είπε πως είχε σπάσει η μία ακτίνα, και όντως μου την έδειξε. Μου τσέκαρε τις υπόλοιπες ακτίνες και μου είπε πως απο τα πολλά χρόνια έχουν χαλάσει και δεν ακτινολογούνται, οπότε είναι μονόδρομος να τις αλλάξω όλες. Όντως άφησα το μηχανάκι και σε μερικές ώρες ήταν έτοιμο με καινούριες όλες τις ακτίνες του πίσω τροχού. ΟΙ καινούριες ακτίνες είναι λίγο πιο χοντρες απο τις μαμα αλλά ο άνθρωπος που είπε πως αυτές βάζουν στις gs. Το κόστος ανήλθε στα 80 ευρώ. Δεν ξέρω αν έκανα καλα, γιατι δεν έχω ανάλογη εμπειρία, ούτε απο θέμα ακτινολόγησης ούτε απο το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο μάλιστα εξειδικεύεται στα μοντέλα gs απο ότι λέει. Αν και ήμουν λίγο δύσπιστος όταν μου είπαν πως οι ακτίνες αυτές έχουν κολλήσει και δεν ρυθμίζονται, η αλήθεια είναι πάντως πως αν και δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα ακόμα το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε και η συμπεριφορά του μαγαζιού ήταν πολύ καλή και τυπική όσο αναφορά τον χρόνο παράδοσης.

commander 07-02-2012 23:12

Απάντηση: Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση
 
γνωστό και μη εξαιρετέο μαγαζι σωστά έπραξες ειναι καλος επαγγελματίας.... όσο για τις ακτίνες ναι δεν μπορεί να κανει τιποτα απο τον καιρο κολλάνε στο στεφάνη και δεν κανουν ουτε μπρος ουτε πισω {σχήμα λογου} Μονόδρομος η αλλαγή αυτων ....;)

erasel 07-02-2012 23:14

Απάντηση: Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση
 
Λογικότατο μου φαίνεται το κόστος ! Όμως μπορείς να κοιτάζεις και για ανταλλακτικά από το car.gr, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις :);)

siraxanz 07-02-2012 23:20

Απάντηση: Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση
 
αν σου αλαξε ολες τις αχτινες με 80 ε μου φαινεται λογικη τιμη,
απο την αλλη αν θελανε αλαγμα.....αυτο θα μπορουσες να παρεις κ μια δευτερη γνωμη...

Παντως θετικα επραξες ...

commander 07-02-2012 23:38

Απάντηση: Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση
 
Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 595939)
αν σου αλαξε ολες τις αχτινες με 80 ε μου φαινεται λογικη τιμη,
απο την αλλη αν θελανε αλαγμα.....αυτο θα μπορουσες να παρεις κ μια δευτερη γνωμη...

Παντως θετικα επραξες ...

Χαρη επειδή για να κάνεις στην ζάντα ακτινολογιση πρεπει να τις ξεβιδωσει....... Αυτη {η ακτινα }κολλαει στο στεφανη απο την πολυκαιρία και δεν γυρνάει με τπτ αλλα με τπτ και ετσι αναγκαστικά πρεπει να τις κόψη και να τις χτυπήσει για να βγουν εξω και να αντικατασταθούν με καινούργιες!!

siraxanz 08-02-2012 00:01

Απάντηση: Πρόβλημα με στραβωμένη ζάντα σε F650 - Aκτινολόγιση
 
σωστα, κ το κοστος λογικο με αλλαγη ακτινες...


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:57.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!