![]() |
Αναζητηση Εντουρομποτας
Ρε παιδια εχω ψιλοχασει τη μπαλα.:confused:
Ψαχνω για μια μποτα γυρω στα 150 ευρα αλλα να εχει και ενα επιπεδο ασφαλειας.Τωρα βεβαια αν ειναι και αδιαβροχη (οσο ειναι αυτο δυνατο) τοτε ακομα καλυτερα.:) Εχω δει αρκετες στο ιντερνετ αλλα δεν ξερω ποσο καλες ειναι και επειδη υπαρχουν πολλοι χωματαδες εδω ξερω οτι θα εχετε δοκιμασει αρκετες.Καθε γνωμη ευπροσδεκτη.:D Θενκς!! |
Απάντηση: Αναζητηση Εντουρομποτας
το ιδιο θεματακι εχει ανοιξει και ενα ς αλλος συμφοριτης λιγο πιο κατω διαβασε εκει και ενημερωσου καλο βραδυ φιλε ελπιζω να βρεις αυτο που ψαχνεις.
|
Απόσπασμα:
|
Όταν έψαχνα κι εγώ μπότες πριν κανένα δίμηνο δεν έβρισκα τίποτα. Και τώρα υπάρχουν πολλές :mad::mad::mad:
Δες αυτή που μου φαίνεται πολύ καλή! https://motorshop.skroutzstore.gr/p....TX.261663.html |
τις forma τις δοκίμασα κάποια στιγμή στο Motomarket , αρκετά βολικές και απο τι βλέπω ανακάλυψες πολύ καλή τιμή ! τίμια προσφορά !!!!!!
|
ΦΙΛΕ W2 BOOTS ΑΠΟ ΤΖΟΡΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΝΕΣ
ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ:sm8: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τις χτύπησα στα ίδια λεφτά απο το motomarket....πολυ καλή μποτα Είναι το εργοστάσιο που κάνει κ τις BMW enduro μποτες... Σε αυτα τα λεφτά δεν βρίσκεις με τπτ σπαστη μποτα.... Φοραω κ της SIDI ADventure...με goretex!! αλλα σίγουρα δεν είναι καθαροαιμη εντουρισια....και λογο προστασίας κατέληξα στις forma |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
:sm8:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:05. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!