![]() |
O τζαμπας ζει αναμεσα μας...και τον λενε Jarhead!!!
Επειδη το ιντερνετ δεν ειναι μονο τσοντες , κουτσομπολια και αναπαραγωγη ψευδων ειδησεων , μπηκα σημερα για ενα τσεκαρισμα τιμων με την Ryanair....:eek::eek::eek: 3.49 Euro για one way ticket απο Θεσσαλονικη -Βουδαπεστη Τ2 μαζι με την χρεωση καρτας γυρω στα 6 ευρω...με λιγοτερο απο 10 ευρω πας για καφε Βουδαπεστη;)Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΖΕΙ....ΖΕΙ!!!
|
Απάντηση: O τζαμπας ζει αναμεσα μας...και τον λενε Jarhead!!!
:di59:
|
... Σωκράτη ... οργάνωσε τον επόμενο καφέ Βουλγαρία ... :) . |
Δεν πρέπει να είναι όλα στην τιμή. :o
|
Απόσπασμα:
εεεεεε συγγνωμη του Ελ.Βενιζεκος airport ηθελα να πω.. Κι αυτο γιατι πεταει απο .....Θεσσαλονικη:) |
Απόσπασμα:
κανονικά ,.,.,.,:):) |
O τζαμπας ζει αναμεσα μας...και τον λενε Jarhead!!!
http://3.bp.blogspot.com/-J0rfUf8RaZ...Untitled-1.jpg :rolleyes::rolleyes:απ οτι ξέρω μάλλον ο άλλος είσαι,,,,,,για τον τζάμπα δεν μου κάνεις...:p:cool2: |
φιλε μου...
πεταγα χρονια με αυτη την εταιρα απο Αγγλια προς ολη σχεδον την Ευρωπη... στα συν ειναι η τιμη φυσηκα...αν κλεισεις εγκαιρως... δλδ πεταγα τοτε με 0,99 λιρες Αγγλιας χωρις να σε χρεωνει κοστος καρτας +6πλεον...ο ναι ουτε καν μια λιρα... συν φορους δλδ... πηγα σε ολη την Ευρωπη πραγματικα τσαμπα... πλην προσγειονεται σε 2α αεροδρομια δλδ λιγο πιο μακρυα απο τα κυρια κεντρικα αλλα αν σκεφτεις τι γλυτωνεις who cares δεν περνεις τσαμπα πλεον αποσκευες...αλλα χειραποσκευη για ενα ΣΚ ειναι αρκετη... δεν τρως (τουλαχιστον τοτε)...αλλα με αυτη την τιμη who cares... οποτε καλα να περασεις στην Βουδα και στην Πεστη...;) |
γεια σου ρε Σωκ!!
;) |
πές μόνο με τι τους απείλησες?????? |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!