![]() |
ΘΩΡΑΚΑΣ-ΓΙΛΕΚΟ
Ψάχνω για έναν θώρακα-γιλέκο , σε καλή τιμή. Μήπως έχει κανένας, κάτι υπόψιν του?:confused:
|
Απάντηση: ΘΩΡΑΚΑΣ-ΓΙΛΕΚΟ
δίνω αυτό
δες αν σε ενδιαφέρει στείλε ΠΜ., απο τα καλύτερα τις κατηγορίας.,. .,.,.πρέπει να κάνει για τον σωματότυπο σου ακριβώς.,., όποτε θες το δοκιμάζεις κιόλας.,.,., |
Φίλε Χρήστο, πολύ καλό , αλλά ακριβό, ψάχνω κάτι φτηνό της τσουτσούς.:rolleyes:
|
ok φίλος .,.
τα λέμε.,., |
Δες εδώ:cool:
|
Απόσπασμα:
|
Αν σε ενδειαφερει η δικη μου..αφορετη λογω μεγεθους..ειναι XL στα 120€
http://img406.imageshack.us/img406/7849/30318544.jpg Uploaded with ImageShack.us |
Απόσπασμα:
Πέσαν οι ακρίδες και τα ξαφάνησαν ε?:sm3: συνεπώς η επόμενη πρόταση μου ειναι.....αυτή αν θες και είσαι Αθήνα μπορώ να σου δειγματίσω αυτόν που έχω πάρει για εμένα:) |
Απόσπασμα:
Τι μεγεθος την εχεις παρει Μπιλ? Απ αυτους στο μπει την πηρες?Λενε μονο UK αποστολη... |
Απόσπασμα:
Στα μέτρα μου!:ye33: στελνουν και εκτος uk.:ha16::ha16::ha16: αρκεί να δείξεις ενδιαφέρον... εχω αγοαρασει απο αυτον 4-5 φορες!!!(ΜΑΛΙΣΤΑ την τελευταια φορα μου εστειλε και 2 δωρα!!!) η μακακια που εκανα την πρωτη φορα-που πηρα στολη ηταν οχι δεν ειχα πάρει σωστα μετρα:cr13::cr13:--αλλα---να ναι καλα το φορουμ η στολη τωρα κανει βόλτες στην Λέρο:lo02: το παλικάρι ή οποιος άλλος ενδιαφέρεται μπορει να δεί οχι τοσο το μεγεθος ΑΛΛΑ την ποιότητα:ha04: και αν του αρεσει.....προχωράει!!! τωρα αν πλεον ΔΕΝ στελνει Ελλαντα.....τι να πω.... |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!